Beelden Ajax' eerste training in Florida

JesseTH, 06-01-2019 om 18:40, 12127 views, Twitter ; Ajax |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

De spelersselectie van Ajax 1 heeft zondagavond haar eerste training afgewerkt op Amerikaanse grond. In Florida maakte Erik ten Hag, met aanwezigheid van nieuwelingen Lisandro Magallán en Lassina Traoré, een start aan de race om het kampioenschap in de Eredivisie. Ook Joël Veltman was weer van de partij.

Pas vier dagen geleden werd de overgang van Magallán, de centrale verdediger uit Argentinië, officieel. Lang had de relatief ervaren speler niet om na te genieten van de transfer, want er moest getraind worden. De bevestiging van de overgang van Traoré van Ajax Cape Town naar Ajax Amsterdam liet nog langer op zich wachten. Die transfer werd twee dagen geleden pas beklonken. De zeventienjarige Burkinees krijgt in Florida de kans zich te laten zien.

Tijdens de training was er onder andere aandacht voor het positiespel middels een rondo en kregen de aanwezige fans na afloop de kans om met de spelers op de foto te gaan. Volgende week staan twee wedstrijden om de Florida Cup op het programma. In de nacht van donderdag 10 januari op vrijdag 11 januari is Flamengo om 01.00 uur Nederlandse tijd de eerste opponent. Op zaterdag 12 januari, dan om 19.00 uur, volgt David Neres' oude club São Paulo.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Waarom trainen in andere tijdzone en spelen tegen Zuid-Amerikaanse ploegen? Blessures tegen felle Brazilianen en op de terugweg een griep, vanwege airco en jetlag liggen op de loer. Ik was naar Zuid Spanje gegaan. Zeker met Real thuis en rotje knor uit op de rol.
1 0
geDaante
Geld, naamsbekendheid vergroten aldaar, en mogelijk zijn die Zuid-Amerikaandse ploegen in de buurt, of banden aanhalen met die clubs voor toekomstige transfers, en/of hoger niveau tegenstanders dan teams uit de MLS.
0 0
Knalpot
Idd en dan kunnen ze ook nog eens door alligators opgegeten worden.
1 0
geDaante
Of door Dexter in stukken worden gehakt als ze stout zijn geweest.
0 0
3*stars*3
Had wel ff mijn twijfels toen ik las dat Ajax eerst een vlucht van 10 uur had richting Atlanta, daarna 3 uurtjes moest wachten op het vliegveld van Atlanta, om te vliegen richting Orlando.
Hooelijk hebben ze op terugweg een gunstigere route

Maar over andere tijdzone en toernooi.
PSV ging vorig jaar ook naar Florida en hadden er zo te zien geen last van, toen ze terug waren in NL.

Zag gister trouwens beelden op insta story van Ajax en sfeer zit er heel goed in.
De “ontevreden” Neres heeft er ook zin in.
Kan niet wachten op start van de Eredivisie.
0 0
RaynoFischer
Ze zijn wel wat gewend hoor :P
Ze zullen echt geen jetlag van bijna een week hebben
0 0
OKP-AFCA
Ik heb een vermoeden dat ze niet de ochtend van de wedstrijd aankomen in Amsterdam om dan direct de competitite te hervatten....

Dus die jetlag zal wel over zijn dan. En in zuid Spanje gebruiken ze geen airco?
0 0
didierajax020
Weet iemand of beide wedstrijden worden uitgezonden/gestreamed?
1 0
JesseTH
Ziggo Sport zendt de Florida Cup uit!
3 0
marrene
Ziggosport (open kanaal).
5 0
FlyingDutchMan
Nice, ik ga de nacht trip niet redden maar kijk het mooi terug!
1 0