Ajax viert '365 Days of Nico Tagliafico'

Nicolás Tagliafico speelt precies een jaar bij Ajax. Om dat te vieren heeft men bij Ajax TV een video op YouTube geplaatst met de hoogtepunten van 365 Days Of Nico.

Tagliafico wist zich in Amsterdam al snel te ontpoppen tot een publiekslieveling. De Argentijn valt niet alleen op door zijn voetballende kwaliteiten, maar ook door zijn enorme passie en strijd. Bovendien was de linksback in de Champions League al driemaal trefzeker. Zo scoorde hij tweemaal tegen AEK Athene (3-0) en was hij ook tegen Bayern München (3-3) doeltreffend.

Bekijk die video hieronder (link voor app-gebruikers).

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sampaoli
Iedereen is stiekem een beetje verliefd op deze geweldige speler.
1 0
DeKenner
Prachtige speler als je het mij vraagt! Bloedfanatiek met een goede kop (slim) erop. Complimenten aan de scouting, en hopen dat Magallan het net zo goed gaat doen!
0 0
Pauw
De speler waar ik het meest van geniet bij Ajax. Zou niet weten waarom hij bij een topclub niet zou kunnen slagen.

Zijn enige in het oog springende zwakte is eigenlijk zijn gebrek aan topsnelheid. Dat compenseren hij en zijn teamgenoten vaak goed.
0 0
chloorbestendig
wat een krijger, fantastisch. Ik zou ook wel een compilatie willen zien van al die zelfbenoemde analisten en kenners die riepen dat 'zo'n backje uit argentinië ' niet veel soeps is.
0 0
Ozymandias
Ik kan me nog goed herinneren dat er over Tagliafico werd geschreven dat hij aanvallend weinig aan het spel van Ajax toe zou voegen. Zoals in het filmpje van AjaxTV te zien is heeft Tagliafico vooral met zijn lage (vaak teruggetrokken) voorzet aanvallend een goed aanvallend wapen in huis.
0 0
Stamhoofd
Nog 2 jaar erbij graag!
1 0
Maik
Ohja een jaartje pas hè?
1 0
D4nny
Wat een klasboek is gast toch zeg. Perfecte mentaliteit, vechterslust en drive.
1 0
Bky
Haha en kenners zoals Bky en Russelwestbrook maar zeiken op deze aankoop in het begin, zo zie je maar weer dat die gasten er ook geen verstand van hebben.
8 0
FlyingDutchMan
Vooral die Bky ;) TurboUrby was ook zwaar kritisch richting Nico, was aanvallend te beperkt.
0 0
Ozymandias
Ach, niemand hier heeft echt verstand van voetbal. We zijn allen (behalve de trollen die hier actief zijn) goedbedoelende amateurs.
2 0
Pauw
Amateurs ja, maar ik lees liever de commentaren van een aantal hier dan de commentaren van een aantal zogenaamde profs.
3 0
Ozymandias
Inderdaad, het niveau van de Nederlandse "analisten" is schokkend. Niet alleen lijken ze weinig van het spelletje te begrijpen maar ze focussen zich ook nog eens voornamelijk op het negatieve. Persoonlijk vind ik Kwakman wel een leuke analist. Hij heeft geen hoogstaande analyses maar is ten minste iemand die voornamelijk het positieve uit de wedstrijden bespreekt. Bij de andere analisten heb ik soms het gevoel dat ze eigenlijk niet met plezier hun vak beoefenen. Gelukkig hoef ik ze bijna nooit te zien aangezien ik niet in Nederland woon. Hier in Engeland zijn de analisten van een VEEL hoger niveau en ligt de focus van de meeste op het positieve. Dat maakt het echt een stuk interessanter en leuker om naar hun analyses te luisteren.
1 0
Bramzel
Blijf maar lekker zeiken op alle aankopen, want dan kunnen we daarna jullie daar op terug pakken en het mooiste van allemaal dan hebben we een goede speler. Dus niet te positief zijn hé over een aankoop! Keep on the good work!!
0 0
MisterAFCA
Ik moet zeggen dat ik een stuk zelfspot wel kan waarderen :-) doen niet veel mensen, hun ongelijk toegeven. Respect!
3 0
DeWijsneus
Ben benieuwd wat die slimmeriken vinden van de aankoop van onze nieuwe Argentijnse aanwinst.
2 0
Labrador
toen hij kwam was het een mindere aankoop volgens de kenners. Ik hoor vi nog roepen : Nou hebben ze weer een backje gehaald in Argentinië...
2 0
3*stars*3
Vergeet Aad de Mos niet...
0 0
Ajacied33
Vooral zelfbenoemde kenners niet serieus nemen...
0 0
3*stars*3
Echt een geweldige aankoop en achteraf een koopje.
Heeft op alle vlakken stappen gemaakt en een strijder, die een goed signaal afgeeft aan de rest.

Wel opvallend, @0:26, St Juste ontsnapte vorig seizoen al...
1 0
Juichtoon
En ook Berghuis toen in de slotseconde.
0 0
3*stars*3
Owja, ook 1 die zich liet en laat gaan.
0 0
MisterAFCA
In de kuip gaan ze ook weer met het schuim op de bek spelen. Gaat er ook weer een of meer af met rood gok ik(tenzij naaihuis var is of de scheids). Die worden straks voetballend weer weggeblazen in eigen huis en dan gaan ze op tilt.
0 0
Suarez16_
Man wat een held is dit. Altijd voorop in de strijd, kan goed verdedigen en is ook nog is heel belangrijk met zijn doelpunten en assists. Alleen jammer dat hij om de 2 wedstrijden een vaak onnodige gele kaart pakt. Voor de rest echt een geweldige speler. Een half jaar terug riepen er nog een aantal om Sinkgraven hier "omdat hij beter aan de bal is", maar die hoor je nu ook niet meer. Dat zegt ook wel wat over hoe Nico zich in voetballend opzicht meer begint te profileren.
2 0
Radie125
Kruisridder Nico voorop in de strijd wat een baas
1 0
GvanderK
Misschien wel de grootste verrassing van 2018, wat is dit een goede speler zeg! Misschien wel de beste back sinds Maxwell en Trabelsi.
1 0
Juichtoon
Nico was aanvoerder van Independiente. Dat is echt een grote club. Dat word je niet zomaar.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Maxwell was en Trabelsi waren nog wel wat beter, maar hij zit er tegenaan dat wel.
3 0
MisterAFCA
Hij zegt toch nergens dat hij net zo goed of beter is? Hij zegt simpelweg dat dit misschien wel de beste back is sinds hen. Ik durf zelfs te stellen dat hij daadwerkelijk de beste is sinds Trabelsi en Maxwell. Na die twee was het janken op de back positie. Dus Dit mag zeker over Nico gezegd worden!
2 0
GvanderK
Dit soort spelers hebben we jarenlang gemist, het waren steeds van die net niet spelers al deden Vd Wiel en Van Rhijn het in begin wel aardig. Nico moet nog wel wat doen om het niveau van Maxwell/Trabelsi te halen, hij zit in de buurt.
0 0
Patrick78
Nico held! Wat een strijder.
0 0
FerdiZ
wat een heerlijke speler
0 0