Wie maakte de mooiste Ajax-goal in december?

NielsOpdam, 02-01-2019 om 11:35, 2475 views, Ajax TV |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

December is voorbij en dus wordt de Verkiezing Doelpunt van de Maand weer gehouden. Acht doelpunten maken kans op de laatste titel van Doelpunt van de Maand in 2018. Er staan weer prachtige goals tussen, zo blijkt uit de video van Ajax TV.

Tussen de genomineerden staat onder andere de heerlijke lob van Kasper Dolberg over ADO-keeper Robert Zwinkels heen. Ook de heerlijke actie en goede afronding van Frenkie de Jong tegen PEC Zwolle staat op de shortlist. De 1-1 van Dusan Tadic tegen Bayern München, die werd ingeleid met een flitsende aanval, zit ook bij de laatste acht kanshebbers. Uiteraard is ook de heerlijke pegel van Daley Blind tegen De Graafschap genomineerd voor het Doelpunt van de Maand.

In de jeugd, bij Jong Ajax en bij de Ajax Vrouwen werden ook prachtige goals gescoord in december. Bijvoorbeeld de kopbal van Joshua Pynadath tijdens de Klassieker tegen Feyenoord O17. Ook de geplaatste goal van Eshly Bakker tegen de vrouwen van Excelsior Barendrecht staat tussen de laatste acht genomineerden. Noah Gesser is genomineerd met zijn kopbal tegen FC Twente O14. Tot slot maakt ook Dani de Wit kans met zijn prachtige schot tegen Sparta.

Bekijk de goals hieronder! Stemmen kan via de Instagram story's van Ajax. 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
Blind, heerlijk doelpunt!
0 0
KlasseLasse
blind!
1 0