'De Wit voorlopig niet naar FC Groningen'

BVeenstra, 28-12-2018 om 08:10, 11770 views, Dagblad van het Noorden |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dani de Wit zal waarschijnlijk toch niet worden verhuurd aan FC Groningen. FC Groningen had ook interesse in de middenvelder van Ajax, maar volgens het Dagblad van het Noorden komt de twintigjarige middenvelder voorlopig niet naar het Noorden.

De Groningers wisten eerder deze week al toe te slaan op de transfermarkt door middenvelders Thomas Bruns (Vitesse) en Iliass Bel Hassani (AZ) op huurbasis over te nemen. Daarnaast huurt de club naar alle waarschijnlijkheid ook spits Kaj Sierhuis van Ajax, waarbij Mateo Cassierra vroegtijdig terugkeert naar Amsterdam.

De Wit speelt dit seizoen zijn wedstrijden vooral bij Jong Ajax, al behoort hij in principe wel iedere wedstrijd tot de selectie van Ajax 1. Dit seizoen maakte hij in zeven officiële wedstrijden minuten voor het eerste elftal van de Amsterdammers.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bky
Dit kost Groningen handhaving.
2 0
Ajax#1900
Haha precies. Nu winnen ze geen wedstrijd meer.
0 0
Afc22
Laat die draufganger maar lekker bij ons. Hij is dan wel een van de mindere spelers in de selectie. Maar hij kan best van pas komen om in de Cl de laatste paar minuten de boel nog af te jagen.
3 0
bremovic
Ben geen voorstander van hem dus een half jaar of jaar verhuren in de eredivisie zou goed voor hem zijn om te kijken of hij het niveau aankan
1 -1
mgtow
De Wit zorgt voor opschudding. 3.0 op de schaal van richter.
1 -1
behangdelul
Voor de Wit, onze ouwe draufganger, zou een half jaartje verhuur ook niet verkeerd zijn. Alleen met dan wel een Lianez er bij komen anders wordt het op het middenveld met Schone en Eiting er achter redelijk schraal bezet.
0 0
Minsc
En met Eiting is het niet schraal bezet?
0 0
Sergevanw
Hahahahaha
0 0