Schöne over titel: 'Kunnen het zelf afmaken'

JesseTH, 23-12-2018 om 17:30, 3279 views, Veronica |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Lasse Schöne erkent dat Ajax het zichzelf zondag heel even lastig maakte toen in de tweede helft de 1-2 viel. Uiteindelijk waren het de Amsterdammers zelf nog die de laatste treffer van het duel maakten en dat zorgde voor een uitstekend slot van de eerste seizoenshelft en vertrouwen voor na de winterstop.

'Utrecht-uit is altijd lastig, maar ik denk dat we de wedstrijd aardig onder controle hadden', reageert Schöne kalmpjes tegenover Veronica Inside. 'Dan scoren ze een goal en weet je dat het de wedstrijd een beetje omgooit. Zij gaan alles of niets spelen en dan moet je het toch goed uitspelen. Ik denk een verdiende overwinning, maar we maakten het onszelf wel even lastig.'

 

Een smet op de wedstrijd was het gedrag van de FC Utrecht-supporters richting André Onana. 'Er viel een aardige bom naast hem, dat hoort natuurlijk niet. Het is hartstikke gevaarlijk. Ik ben blij dat we vervolgens niet twintig minuten in de kleedkamer moesten gaan zitten, maar weer vrij snel konden beginnen en het daarna iets rustiger werd.'

Wat Ajax nu rest is het vooruit kijken naar de tweede seizoenshelft, waaraan het begint als de nummer twee van de Eredivisie. 'In het begin hebben we het een paar keer laten liggen en PSV doet het natuurlijk ook gewoon heel goed. Wij moeten zorgen dat we in het spoor blijven en wij krijgen ze nog een keer thuis. Dan kunnen we het zelf afmaken.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rommy
Schone wordt de eerste aankoop van Peter Bosz...
0 0
Daveajax1976
Lasse een bent een leuke vent en een redelijk goede voetballer .. maar houd dit soort uitspraken nou een keertje voor je !
0 0
Inhartennieren
Kunnen ze hem geen spraakverbod opleggen.
2 -3
ajaxrulesz
Hij is hier toch vrij objectief?. Ik vind schone itt. voorgaande jaren veel Helderder en beter nadenkender overkomen. De schone van afgelopen jaar is een verademing itt. de schone van voorgaande jaren zowel in de media als op het veld!.
0 0
Inhartennieren
Volgens mij sla je nog veel wedstrijden over als je het nu al hebt over die wedstrijd tegen PSV.
En dat is in andere jaren ook vaak een valkuil geweest voor Ajax.
0 0
ajaxrulesz
moet ik je toegeven ik kijk niet elke wedstrijd.. Maar toch maar 10 wedstrijdjes voor de wedstrijd der wedstrijden valt wel mee.

Ik denk echt dat deze wedstrijd het landskampioenschap gaat beslissen en die gaat ajax dik winnen..
0 0
ajax4ever01
Schöne hou nou je mond gewoon dicht
3 0
Inhartennieren
Daar hebben we onze praatjesmaker weer.
3 0
Kuningast
Waarom is het altijd Schone met deze teksten? Hou gewoon een keer je mond man..
3 0
Stamhoofd
1 x gelijk en 1 x verloren. Normaal gesproken zou je met deze punten ruim koploper zijn, bizar dat PSV hier nog boven staat.
1 0
ajaxrulesz
Dit kan niet zo voortduren voor psv. het is een kwestie van tijd voordat ajax over psv gaat.. op ajax staat geen maat dit seizoen.
0 0
pettuh
Lasse Schöne en het woord 'titel in de mond nemen is geen goede combinatie. Dus Lasse ik geef je advies om je mond te houden. Elke keer dat 'stoere'praat kost ons een titel zoals de afgelopen jaren. Ga gewoon voetballen en wedstrijden winnen, dan zien we vanzelf wel of er eventueel gesproken kan worden over een titel.
0 0
Good Luck
Ooops Lasse, deze provocatie gaan ze op de Herdgang weer in in de kleedkamer ophangen ;)
2 0
Radie125
PSV heeft in de voorgaande 17 wedstrijd en 3 keer onterecht gewonnen waar een gelijk spel beter de verhouding weer zou geven.
0 0
Web
Wat speelde hij weer sterk vandaag, gelijk druk op de bal
En zijn opbouw is zo goed, speelt zo makkelijk zich vrij ,en is altijd aan speelbaar.
Als Schone afgeschreven word, komt hij nog sterker terug
2 -1
3*stars*3
Ben vaak kritisch geweest op hem maar je merkt toch dat balans weg is als hij niet speelt.
Zijn manier van terugknokken blijft geweldig en een voorbeeld voor de rest.
1 -1
ajaxrulesz
Hij blijkt zichzelf zelfs te ontwikkelen op 31/32 jarige leeftijd. de schone van 2017 is onvergelijkbaar met de schone van 2018 zowel mentaal als fysiek op het veld. Daarom heeft hij ook pas sinds dit jaar een basisplaats van denemarken dat is echt niet voor niks.
0 0
FlyingDutchMan
Het is echt een baas
0 0
ajax0916
Ja inderdaad speelde echt geweldig. Niet uit dit team te krijgen ;)
0 0
talent020
gewonnen 17 keer winnen en dan ben je kampioen, week voor week naar toeleven naar de eerst volgende partij, en niet teveel ermee bezig zijn,
2 0