Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

[Update II] El Azzouzi tekent bij FC Emmen

BartVeenstra, 07-03-2019 om 10:25, 49853 views, Ajax.nl, Tubantia |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Zakaria El Azzouzi en Ajax gaan per 1 januari uit elkaar. De spits was op een dood spoor beland bij de Amsterdammers na een aantal mislukte verhuurde periodes. Dit seizoen maakte El Azzouzi geen onderdeel uit van een van de Ajax-selecties

'Ik ben Ajax dankbaar voor de opleiding die ik bij de club genoten heb en de kansen die mij geboden zijn', stelt El Azzouzi, die nog tot medio 2020 onder contract zou staan, op de site van Ajax. 'Na een periode van blessureleed breekt voor mij nu een nieuwe periode aan. Ik ben weer fit en dankzij mijn transfervrije status kan ik mij richten op een nieuwe uitdaging bij een andere club.'

El Azzouzi doorliep de jeugdopleiding van Ajax om vervolgens in 2015 zijn professionele debuut te maken bij de beloften. De spits kwam tot vijftien duels in Jong Ajax, waarin El Azzouzi vijf keer trefzeker was.

Update - 11.50 uur (31 januari 2019) - El Azzouzi duikt op bij FC Twente

Voormalig Ajax-spits Zakaria El Azzouzi traint op dit moment mee bij het tweede elftal van FC Twente, zo meldt Tubantia-verslaggever Leon ten Voorde via Twitter. De aanvaller stond tot voor kort onder contract bij Ajax, maar kon de club per 1 januari transfervrij verlaten. Of er een contract voor El Azzouzi in zit bij FC Twente is nog niet bekend. Eerder speelde de spits op huurbasis al voor de Tukkers.

Update II - 10.25 uur (7 maart 2019) - El Azzouzi tekent bij FC Emmen

FC Emmen heeft zich versterkt met oud-Ajacied Zakaria El Azzouzi. Dat maakt de club uit Drenthe donderdagochtend bekend via de officiële kanalen. De spits heeft een contract tot het einde van dit seizoen getekend, met een optie voor nog een seizoen.

'De afgelopen maand heb ik mijn conditie op peil gehouden bij FC Twente, dus ik ben fit', vertelt El Azzouzi, die per 1 januari zijn contract liet ontbinden bij Ajax. 'De teamspirit bij FC Emmen sprak mij enorm aan. Ik wil de club en de supporters graag helpen om in de Eredivisie te blijven.'

Directeur Ben Haverkort is blij met zijn nieuwe aanwinst. 'Zakaria heeft een goed schot en een neusje voor de goal. Hij werkt hard, staat vaak op de juiste plek én kan goed afmaken. Dat kunnen we goed gebruiken om handhaving in de Eredivisie veilig te stellen.'

Koop nu jouw Ajax-uitshirt met dertig procent korting in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Voelt zich niet te goed voor Emmen. Dat vind ik eigenlijk wel een mooie instelling. Ook geen wrok richting ajax. Emmen doet goede zaken denk ik.
0 0
MPAjax
van twente naar sparta naar excelsior en nu emmen een nieuw contract, wie weet een laatbloeier, hij is pas 22 jaar als 10 voorin kon hij leuk dribbelen en in de A1 een veel belovend talent, 4 doelpunten tegen A1 psg

https://www.youtube.com/watch?v=QxmNW8ONyEU
1 0
Multi
Toch blijf ik bij deze jongen wel enigszins het gevoel hebben; wat als er wel een fatsoenlijke mentaliteit in had gezeten. Ik denk overigens niet dat het Ajax materiaal dan zou zijn, maar de subtop in Nederland had hij dan echt wel aangekund. Maar tja het is de zoveelste die dacht dat hij er al was en dat hij wel de vedette uit kon hangen...... zonde die omhoog gevallen ventjes.
0 0
SnifferClarke
Misselijk mannetje op het veld. Kleinzerig, janken, blessures veinzen bah bah. Als hij buiten het veld net zo misselijk is...
0 0
Lazell
Niet zo schijnheilig. Er zijn genoeg mensen die na het stappen wel eens een nachtje in de cel hebben gezeten en alsnog goed terecht zijn gekomen. Hoe lang is dat van die agente wel niet geleden en hoe oud was hij toen? Dat kan je niet tegen hem blijven houden.
0 0
afcas
dat racistische trutje bedoel je? sowieso geen medelijden mee en daarbij deed hij uiteindelijk ook bijna niks. laten we nou niet de moraalridders uithangen en zeggen dat politie nooit iets fout kan doen. want dat is wat daar gebeurde.
1 -1
Bky
Emmen begint steeds meer een concurrent te worden voor middenmotors als Feyenoord met zulke topaankopen.
2 0
1738
hahahahaah
0 0
geDaante
Tsja, deed het uitstekend in zijn eerste verhuurperiode bij Twente, zeer knap voor een talent en voor het eerste in de eredivisie. Was al snel eerste spits, en zeer compleet; kon afmaken, was goed aan de bal, snel, creatief. Kon de bal vasthouden, dus een aanspeelpunt, maar ook op reactie spelen dankzij zijn snelheid en goede balgevoel en dribbel.

Ik kan het weten, daar ik iedere wedstrijd van Twente live heb gekeken, daar mijn pa een tukker is.

Daarna weggezakt door blijkbaar weinig vertrouwen van Twente, wat totaal onbegrijpelijk zou zijn gezien zijn presteren, of omdat Twente hem niet definitief kon overnemen. Zo'n jongen miste het vertrouwen, en had blijkbaar ook niet echt de mentaliteit om zonder dat vertrouwen het ook te redden. Maar hopelijk krabbelt hij op.

Zo zie je maar dat je als talent en speler zoveel geluk moet hebben met wie er aan het roer staat bij een eerste elftal. Ik acht de kans groot dat wanneer Ajax een coach van Ajax 1 had die El Azzouzi het vertrouwen had gegeven, hij hierdoor meer vleugels had gekregen, en het goed gedaan zou hebben bij Ajax. Qua type ideaal.
1 -6
Ajax27
Hahaha, ben jij zelf El Azzouzi? Man man man wat kun jij toch slap lullen.
1 0
Cisco2
Is dit serieus? Of alleen omdat het t oogappeltje was van Jonk?

Want als je bij Excelsior en Sparta op de bank zit, en bij Twente geen potten kan breken.... Wat moet je dan in het eerste van Ajax?

Vertrouwen kan een hoop doen, maar niet van een bankzitter bij Excelsior, een spits bij Ajax 1 maken.
1 0
Ajax#1900
Ben bang van wel. Tunnelvisie.
1 0
MosesD
Totale onzin. Een goede vriend van mij is fan en seizoenkaarthouder van Twente, Ik ben daarom enkele keren met hem meegeweest. El Azzouzi begon leuk, maar na 2 wedstrijden was het over. Ze wilden hem ook niet langer huren. Erna was het ook niks bij zowel Sparta als Excelsior. Een afmaker noem je hem ook nog, nou bekijk zijn statistieken maar, scoorde als spits bijster weinig. Is bovendien heel iel mannetje, dus ook beslist geen goed aanspeelpunt.
Wellicht omdat Jonk het ooit in hem zag vind jij het ook een geweldige speler.
Tja.....
5 -1
afcas
jatoch want sigthorsson die groot en sterk was maar met iedere poging tot balaanname de bal inleverde was een beter aanspeelpunt dan bojan bijvoorbeeld... zijn we echt zo zwakzinnig tegenwoordig?
1 0
altijdwelwat
Zolang El Azzouzi hoofdnieuws is op de laatste transferdag maak ik mij geen zorgen.
6 -1
mgtow
Tukkertjes zijn wanhopig. Promoveren moet, anders is het brull'n.
1 0
AjaxPassion
Hoop ook dat ze snel terugkomen met zo'n stadion en aanhang. Absoluut een aanwinst voor de ED.
3 -1
Ajaxvooraltijd
Hij doet me een beetje denken aan die Fran Sol qua speelstijl.
0 -2
mistermiyagi
Het grote talent van Jonk, die het eerste moest halen te koste van een Suarez.

#TeVeelVertrouwenInJeJeugd.

Ik gaf toen al aan dat de jeugd van Ajax goed is, maar denken dat elk jaar je halve selectie het eerste gaat halen is een utopie.

Ook in Engeland, Portugal, Spanje, Duitsland ect kunnen ze wel jongens opleiden..

Ajax heeft alleen de mazzel dat ze de jonge jongens ook wel een kans kunnen geven.
Op een hoger niveau wordt het moeilijker voor elk top talent.
5 -17
Ajaxvooraltijd
Wat zit je nou weer dom te lullen joh? Klopt geen reet van wat je zegt. #geschiedenisvervalsing,domlullenenfakenews
3 -4
RaynoFischer
Dat ging over Dolberg die hij liever niet zag komen, doe wel ff je research :P
4 0
trodat4030
Echt, mensen roepen een partij onzin om hun 'gelijk' te halen.. Toen Suarez vertrok, januari 2011, was El Azzouzi een paar dagen 15 en Jonk techniektrainer, geen HJO. Dat werd hij pas na de zomer van 2011.
5 -1
AFCA14JC
Als Ajax beter met hem en El Mahdioui was omgesprongen hadden zij nu van toegevoegde waarde geweest in het eerste. Al had El Mahdioui natuurlijk nog meer talent. Zonde!

En over Jonk, dank hem op je blote knieën voor De Ligt, Nouri, Van de Beek etc. Die gasten waren zonder Jonk er ook gekomen maar bij lange na hadden ze niet zo veel individuele aandacht gehad als nu. Dat is het probleem nu in de jeugd...
De jeugd wordt verkwanseld en over een paar jaar lopen wij weer te janken.

maar ach jij zal vast Heitinga fan zijn, niets meer aan te doen.
5 -2
Ajaxxxisdebeste
Nou PiSV zit in de bosjes bij de toekomst te wachten
5 0
hakkietjakkie
Wist niet eens dat hij nog bij Ajax onder contract staat....
4 0
geDaante
Tsja, El Azzouzi, El Mahdioui die uitstekend speelden onder Jonk, mochten ineens opdonderen na vertrek Jonk. El Azzouzi die zeer sterk speelde in de A1, en als zeer jonge spits het uitstekend deed bij Twente (ik zag iedere wedstrijd live omdat mijn vader Uit Twente komt). ElAzzouzi had snelheid, was vlot en behendig in zijn bewegen, voetbalde uitstekend mee, had inzicht en slimheid, technisch, en had scorend vermogen. Zeer complete spits due zowel kon combineren als meer op reactie spelen.

Dest die rijkelijk laat een contract krijgt, Mazraoui die al die tijd als amateur meespeelde, en dankzij Keizer alsnog de kans kreeg. Bijleveld die niet serieus genomen lijkt worden en hetniet lijkt te gaan redden, en dan wél zeer simpele lopers als Dani de Wit en Ekkelenkamp het eeuwige, eeuwige vertrouwen geven en meteen vastleggen.

Techniek, creativiteit en combinerend vermogen staan niet meer op 1, maar fysiek en mentaliteit. Individuele ontwikkeling is weer minder belangrijk, teamresultaat staat weer voorop.
11 -13
MosesD
De twee die jij noemt speelden verdienstelijk, maar waren niet onomstreden (en dan doel ik niet op hun gedrag buiten het veld met o.a. het incident in het verkeer). El Azzouzi deed het bij Twente niet heel bijzonder. Mocht er ook weer weg en later bij Sparta en Exselsior was het ook niet al te best. El Madhioui speelde in Jong redelijk tot goed, maar was wel een twijfelgeval. Doet het nu op een paar niveau's lager best aardig. Al met al komen deze twee tekort. Mazraoui is een typisch geval van een laatbloeier. Keizer (waar ik fan van ben) zag het goed. Maar blessures en een enorme groeispurt (hangt vermoedelijk met elkaar samen) maakten hem een tijd lang een twijfelgeval. Bijleveld is een mindere versie van Eiting, ik begrijp wel dat ze die mogelijk laten gaan. De Wit wordt vaak afgeschilderd alsof die jongen totaal niets kan. Wat een onzin. Nee, het is geen prima donna, maar wel een speler die je nodig kan hebben. Afgelopen zondag bijvoorbeeld.....
Ekkelenkamp is op zich ook een speler die pas later echt een ontwikkeling door aan het maken is. Is ook niet al te gepolijst, maar wel een hele slimme speler, positioneel heel goed en voor een middenveld een heel goed neusje voor de goal. Als ik zou moeten kiezen tussen Klaassen, van de Beek en Ekkelenkamp (alledrie spelers met veel loopvermogen die in de 16 komen) dan kies ik voor de laatste. Ik denk dat Ekkelenkamp nog velen zal doen verbazen.
Je bent weer enorm de opleiding aan het bashen, maar die is prima. Er komen talenten door en er is prima oog voor het individu. Het moet echter wel in balans zijn.
1 0
D4nny
Dan kan Twente hem per 1 jan gratis oppikken.
3 0
geDaante
Zouden ze meteen moeten doen, die Boere bakt er niet veel van.
4 -1
Ozymandias
Mazraoui was een relatieve laatbloeier. Hij was lange tijd kleiner en fragieler dan Nouri en kreeg in de bovenbouw te maken met een enorme groeispurt. Daardoor moest hij een tijdje wennen aan zijn nieuwe motoriek. Doe nou niet alsof het twee jaar geleden al duidelijk was dat Mazraoui een goede kans maakte om bij Ajax te slagen. Feit is dat hij en Dest gewoon nog bij Ajax spelen terwijl Ajax onder Jonk enorm veel toptalenten kwijt is geraakt. Dan gaat het nu toch echt een stuk beter qua contracteren van jeugdspelers toch?

El Azzouzi en El Mahdioui konden op een hoger niveau gewoon niet aanhaken. Dat is toch ook wel duidelijk gezien hun prestaties van de afgelopen jaren? El Azzouzi deed het bij FC Twente helemaal niet "uitstekend". Hij deed het aardig maar meer ook niet. Je verzint altijd maar wat om je beeld in tact te houden dat het onder Jonk beter ging. Als dat zo was hoe komt het dan dat de toptalenten in de bovenbouw van de Ajax jeugdopleiding zich het afgelopen anderhalve seizoen beter hebben ontwikkeld dan de toptalenten in de bovenbouw onder Jonk deden?
5 -3
geDaante
Als opleider moet je daar oog voor hebben en rekening mee houden, met fysieke groei en groeispurten. Het gaat erom dat je de potentie herkent en erkent, en met name op het gebied van techniek, handelingssnelheid, combinerend vermogen en het liefst creativiteit.

Er werd gewoon weer eens teveel moeilijk gedaan om gering fysiek, dat mag bij Ajax nooit een rol spelen.

Feit is dat hij en Dest, rijkelijk laat een contract kregen, Mazraoui bijna niet eens, dankzij Keizer, die het wél zag, alsnog. En dat totale non-voetballers meteen worden vastgelegd en gekoesterd. Bijleveld lijkt het ook niet te gaan redden ten faveure van types als De Wit/Ekkelenkamp.

Onder Jonk had Jonk de pech dat er relatief veel talenten rondliepen die minder gericht waren op het sportieve, en veel meer op geld en faam.
Dat heeft niks met eerder of later tekenen te maken. Alsof ze Ajax verlaten omdat ze een jaartje moeten wachten op hun lullige jeugdcontractje, wat ook zo afgekocht is door clubs als Man City.

El Azzouzi en El Mahdioui kregen ineens met non-voetbal en degelijke werkvoetbal coach Stam te maken, die de meest vreemde spelerskeuzes maakte, waaronder deze twee negeren.

El Azzouzi deed het wél uitstekend bij Twente. Ga me niet zeggen dat jij Twente zo gevolgd hebt. Ik heb iedere wedstrijd van Twente 90 minuten aanschouwd. En dan beticht je mij wat van verzinnen.

Kom je weer met je totaal niet onderbouwde stelling dat talenten zich nu sneller ontwikkelen... helemaal nergens op gebaseerd, wat een onzin. De A1 speelde onder Jonk geweldig, niet alleen door Nouri, ieder individu in het team leek straight op weg naar Ajax 1, en ontwikkelden zich uitstekend. En ook die spelers die volgens jou niet kunnen aanhaken op een hoger niveau, El Azzouzi en El Mahdioui. Daarna weggezakt doordat ze met een andere, kansloze aanpak te maken hadden, namelijk die van de kansloze trainer Stam. Dan kan je nog beter Reiziger hebben.

Buiten dat gaat het niet alleen om de toptalenten, maar ook die van daar net onder, voor de breedte van het eerste, en die daar weer onder, omdat ieder talent een goede opleiding verdient, en een optimale ontwikkeling. Laatbloeiers kunnen er ook altijd tussen zitten.

Sowieso was de visie van Jonk/Cruijff veel logischer en beter dan die van nu, en ook lag de focus op de juiste aspecten, namelijk op aanvallend combinatiespel ten alle tijden, uitgaan van techniek, handelingssnelheid, combinerend vermogen, inzicht en creativiteit, kwaliteit boven ervaring en het individu boven het team.

Nu is het individu alweer meer naar de achtergrond geraakt, meer focus op teamresultaat. Ervaren middelmaat boven goed talent in de Youth League (waarin die ervaren middelmaat er niks van bakte, logischerwijs), simpele lopers boven creatief-technische spelers, minder aanvallend combinatiespel, meer tactische foefjes en geëxperimenteer van de de trainers, voor hun eigen ontwikkeling waarschijnlijk.
4 -3
AFCA14JC
Ieder Ajax fan zou dit moeten begrijpen
2 0
afcas
je weet ook dat jonk klaagde dat zijn aanbevelingen welke spelers te contracteren niet gevolgd werden?
0 0
DonAdam
ROFLMAO!

Tekstje van 500 onsamenhangende woorden schrijven en daarin met 1001 verbanden komen die er niet zijn. Ik vind het knap. Klassieke geDaante post! Ik weet het, het is niet aardig, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Hoe dan ook, het enige relevante aan het verhaal El Azzouzi is dat het belachelijk is dat Ajax hem niet direct wegstuurd heeft nadat hij een agente had gehoekt omdat men bang was een mogelijke superster weg te sturen. Verwerpelijk als je het mij vraagt.
3 -10
geDaante
Dat verhaal was kort daarna alweer ontkracht, dus wis dat oordeel over hem maar snel uit je brein. Iemand veroordelen op feiten die hij niet gepleegd heeft door niet goed geïnformeerd te zijn, is ook best verwerpelijk.

Verder kan jij het onsamenhangend vinden, maar dat kan ook aan jou liggen natuurlijk. Er zijn er zat die het wel begrijpen en die die verbanden ook zien.
3 -2
Ferd
Nogmaals, dat verhaal zat heel anders in elkaar
1 0
geDaante
Inderdaad
0 0
CDS
Ja, zo'n goede speler dat geen club hem wil hebben. Karakterprobleempje?
6 -1
geDaante
Teveel mee rondgeslingerd, geen vertrouwen, eerst niet van Ajax, niet van Twente, terwijl hij bij beide zich volledig inzette en uitstekend speelde. Dan naar Sparta, een veel kleinere club, weet vast niet wat ie moet doen om wél gezien en gewaardeerd te worden.

Misschien mentaal niet het meest sterk of gedreven, maar daarom hebben sommige jongens ook vertrouwen en een steuntje in de rug nodig. Dat hoort ook bij opleiden en begeleiden.
1 -2
Web
Alles gaat verkeerd
Niets klopt
Als jij EL Azzouizi als volwaardig speler ziet? Maak ik mij zorgen
6 -2
geDaante
Dan heb jij El Azzouzi niet in de A1 bezig gezien, en bij Twente, wekelijks, 90 minuten lang. Speelde echt uitstekend, en dat als talentje bij Twente, speelde zich vrijwel meteen in de basis, en bleef daar in.
1 -1
Ajax27
En toch wilde Twente hem niet nog eens huren of zelfs kopen... zo uitstekend was hij.
5 0
geDaante
Misschien kon Twente hem wel helemaal niet kopen.

Hoe het ook zij, hij speelde basis bij Twente, speelde uitstekend, en na hem hebben ze geen betere spits meer gehad, dus het was voor Twente óf onmogelijk, óf zéér dom.
0 -1
PetrusKeizer
verhuurde periodes?
0 0
Mivado
Nu De Wit nog. Hoorde van een vriend dat hij een speelpleintje opeiste omdat hij bij Ajax voetbalt. Rot op, man. Plus dat hij gewoon niet goed genoeg is.
8 -7
PJSM
Ajax moet Stengs van AZ halen *** Marc let op !!! ****
4 -5
Ferd
Hoezo, wil je terug naar middelmaat?
2 -4
afcas
ajax moet niks.
3 -4
pieke
Dit was toch het lievelingetje van Jonk. Jonk de beste opleider ter wereld.
3 -7
afcas
gelukkig bewijs je zelf dat je achterlijk bent.
3 -1
FrietvanPiet
Hoor je nooit meer wat van
3 -2
Van Reenen
Misschien een mooie carrière bij pisvee
2 -3
oudzuid2
ik zag em paar jaar geleden als de gedoodverfde eerste spits van Ajax... (toen Jonk nog hoofd opleidingen was)... leek een groot talent. het kan raar lopen
4 -1
MankeNelis
Net als Lucille Werner
9 0
Ferd
Of manke nelis
1 0
insectenverdelg
Of Manke Nelis. :)
3 0
Aeter
Vertrouwen kan veel doen met een speler. Heeft ook veel pech gehad met blessures waardoor de groei stagneerde. Misschien herpakt hij zich nog bij een andere club.
4 0
mgtow
In zijn geboortestad zoeken ze nog een leerling olielampmonteur bij de firma Feyenoord.
1 -2
mvdk
Nou Real is ook maar flauw in die WK finale.
1 0
Duif63
Maar gaan wel gewoon winnen
0 -1
Middenweg401
Ja, zal het lukken tegen clubs als Camel United en FC Pekingeend?
1 0
mvdk
Vab FC Likmevesje
0 0
ST
Terecht. Wordt nooit wat.
4 -1
GvanderK
Zijn naam zegt me niet veel.
0 -5
mvdk
Hij scoorde erop los in de Youth League.
1 0
Keizer020
Ik wist niet eens dat deze jongen nog onder contract stond.
7 0
Leviathan
Hadden ze al lang moeten ontbinden. Smerig ventje
7 -13
mvdk
Als je zoiets zegt moet je het wel even onderbouwen.
5 -2
Leviathan
Ik hoef helemaal niets. Maar als je in je verhuur periode Veltman een rode kaart aannnaait ben je gewoon een smeerlap sowieso onsportief en zeker naar je eigen club dat doe je gewoon niet. En dat verhaal met de politie ook niet best maar past prima in zijn straatje en komt daarnaast gewoon zwaar te kort.
2 -2
Sammy Sosa
Smerig Omdat? Ligt het dan ook toe.
4 -3
MosesD
'Ligt toe'? Matthijs de Ligt?
0 0
1738
slechte grap man. je krijgt geel voor deze
0 0
ST
Liggen slapen? “Samet Bulut, Zakaria El Azzouzi en Ashraf El Mahdioui hebben Ajax ernstig in verlegenheid gebracht. Het drietal talenten van de A1 is gearresteerd door de politie vanwege het mishandelen van een agente in burger.”
9 -5
Ferd
Liggen slapen? Dat verhaal is allang grotendeels ontkracht
2 -2
Mocrodammerr
Heb jij liggen slapen maybe? want het is gebleken dat er weinig tot niets van dat verhaal blijkt te kloppen. Wat voetbal betreft waren zij allen niet goed genoeg voor Ajax 1.
2 -4
Ozymandias
Daar is El Azzouzi uiteindelijk toch voor vrijgesproken? Bulut en El Mahdioui bleken er sowieso niets mee te maken te hebben behalve dat ze erbij waren. Ook bleek er toch niets te kloppen van het verhaal dat de vrouw gewond was geraakt?
2 -4
Sammy Sosa
Dank je.
2 0
afcas
klopt, ik had toevallig iemand in mijn kennissen kring die bij de politie werkte in die tijd en dat was eigenlijk al direct duidelijk binnen het korps. vond het wel mooi dus toen ik dat toen al zei voor gek werd verklaart omdat her wel waar moest zijn omdat het een marokkaan was en het dus wel waar moest zijn. vooral omdat een politieagente het zei. ze liet vooral even achterwege wat haar aandeel in het verhaal was en overdreef zwaar over wat haar was aangedaan. ach ja, je moet toch iets als je als racist fout zit en de waarheid niet aandurft.
2 -2
mvdk
Ow dat, dat was ik vergeten. Maargoed als je alles moet onthouden... Bedankt voor de reminder.
2 -4