Schuurs: 'Dit was niet de bedoeling'

BVeenstra, 20-12-2018 om 07:30, 5060 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Perr Schuurs baalt ervan dat Ajax de gewonnen bekerwedstrijd tegen Roda JC niet eerder heeft weten te beslissen. De Amsterdammers wonnen pas na het nemen van strafschoppen van de Limburgers. Uiteindelijk is de centrale verdediger wel opgelucht en blij.

'Als je na penalty's wint, is dat een hele grote opluchting. Het was een hele lastige wedstrijd. Je speelt tegen een blok van tien man en een spits die op de middenlijn staat. Het was heel lastig om er doorheen te komen', vertelt Schuurs in gesprek met Ajax TV. 'Als zij de bal hadden, probeerden ze gevaarlijk te worden door een dieptebal. Wij kwamen er zelf moeilijk doorheen en verloren de bal te snel. Dat ligt gewoon bij onszelf.'

Ten opzichte van de wedstrijden in de Eredivisie en de Champions League stuurde trainer Erik ten Hag een vrijwel geheel andere ploeg het veld in. Schuurs vindt niet dat het probleem daar gezocht moet worden. 'In de afgelopen twee bekerwedstrijden deden we het ook zo. Toen ging het een stuk makkelijker dan vandaag', aldus de Limburger, die nu vooral opgelucht is. 'Maar je moet hier normaal gewoon na negentig minuten winnen. Dit was niet de bedoeling. Nu gaan we goed herstellen en op naar zondag', doelt hij tot slot op de lastige uitwedstrijd bij FC Utrecht.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
behangdelul
Per speelde als een van de weinigen gisteren een prima pot, paar goede voorchecks a la de Ligt....Per komt er wel!
5 0
Sunny
Prima is wel erg overdreven hoor.
Je kan zien dat hij kwaliteiten heeft maar vond hem gisteren gewoon matig.
Liet zich een paar keer ook fysiek makkelijk wegzetten
2 0