Eiting bij beste elf Keuken Kampioen Divisie

FinnDekker, 18-12-2018 om 09:20, 5199 views, Voetbal International |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Carel Eiting is opgenomen in het team van de week van de Keuken Kampioen Divisie, dat is samengesteld door Voetbal International. De middenvelder speelde met Jong Ajax tegen Almere City.

Eiting was belangrijk voor de beloften van Michael Reiziger, die in Almere een moeilijke avond beleefden. Door goals van Vaclav Cerny, Dennis Johnsen en Ryan Gravenberch werd het uiteindelijk 2-3.

Eiting doet momenteel wedstrijdritme op bij Jong Ajax, nadat de middenvelder weken aan de kant stond met een blessure. Tot een rentee in het eerste kwam het nog niet. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Sinds hij terug is, wint Jong Ajax weer.

Je kan hem gewoon als reserve gebruiken.
Hij houdt de basisspelers scherp.
0 0
Aad82
Kwam veel te veel tekort voor Ajax 1, maar ik denk dat hij de afgelopen maanden flinke stappen vooruit heeft gemaakt. Kan volgend jaar samen met Sinkgraven leidend worden op het middenveld bij ons.
1 0
Ajax#1900
Hij heeft iig veel inzicht. Dat scheelt al een hele hoop. Denk ook dat hij het uiteindelijk wel redt. Blind en Eiting als blok met Sinkgraven er voor zou best kunnen, maar dan moeten alle drie nog flink wat stappen zetten.
0 0
Joseph
Ik wil hem wel zien naast Frenkie, hij heeft echt een geweldig overzicht en een geweldige pass, ik hoop dat hij er in de eredivisie af en toe mag staan, het blijft een potentiële basisspeler voor Ajax.
2 0
behangdelul
Ik zou Carl weer zsm bij het eerste halen en als je in de competitie met 2-3 goals verschil voorstaat brengen voor ritme. Of in de winterstop Doan binnenharken (en nog bij Groningen stallen) en een half jaartje Carl verhuren voor de Groningers er bij.
0 0
Dexy
Te goed voor de Jong Ajax, maar nog niet goed genoeg voor Ajax 1. Qua handelingssnelheid moet hij nog wel wat stappen zetten om Schöne te kunnen opvolgen. Vooral in de wedstrijden tegen PSV en Fortuna was hij om die reden een zwakke schakel.

Ik zou hem een half jaar verhuren, aan een voetballende ploeg dan wel (AZ of Heerenveen, persoonlijk denk ik dat hij bij Heerenveen een grote kans op speeltijd maakt). In Jong Ajax leert hij niets meer bij, maar in het 1e zal hij er dit jaar waarschijnlijk niet meer aan te pas komen met al die bezetting op ons middenveld.
0 -1
Joseph
Ik kan mij ook een zeer trage Schone herinneren tegen PSV, het scheelt gewoon een slok op een borrel of je Frenkie naast je hebt staan.

Ik denk dat verhuren het beste is, Blind zal met de komst van Magallan naar het middenveld gaan, het verschil met Blind is nog te groot.
0 0
Frankkie
Blind gaat gewoon naar Links wanneer Magallan komt, aangezien Tagliafico zal vertrekken.
0 0
Ajax#1900
Aannames die nergens op gebaseerd zijn
0 0
Petterson1964
Er werd nog niet zo lang geleden ook geroepen dat De Ligt en De Jong nog te licht waren..

Eiting is een uitstekende 6, moest alleen duidelijk wennen aan de speelwijze van Ten Hag met 2 verdedigende middenvelders.
1 0
AsensioWillemsen
Qua handelingssnelheid is hij beter dan Schone. Die weet niet wat ie moet doen als er druk op hem wordt gezet. Kan niet wegdraaien zoals Eiting kan
4 -1
LS16
Ik heb even de samenvatting van Jong Ajax terug gekeken. Ja ik weet het, het is maar een samenvatting, maar ik vond Carel er echt met kop en schouders bovenuit steken. Ik denk dat hij op dit moment ergens tussen het eerste en Jong Ajax hangt. Ik zou hem dan ook graag verhuurt zien worden aan een Eredivisie club het tweede seizoenshelft. Dan kunnen we zien hoe goed hij echt is.
4 -1
Amsterdamsetrots
Blijft een leuke speler, maar moet zich nog wel wat gaan ontwikkelen wil hij volgend jaar basis staan. We streven nu een iets hoger niveau na.
1 -1