Vd Sar duidelijk: 'Nee, nee, nee, absoluut niet'

ArthurV, 17-12-2018 om 17:35, 11061 views, ESPN |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Algemeen directeur Edwin van der Sar heeft in gesprek met ESPN nogmaals aangegeven dat er komende winter geen enkele sterspeler vertrekt bij Ajax. Met name Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong staan hoog op het lijstje van Europese topclubs, maar van een winterse transfer wil Van der Sar niets weten.

'Nee, nee, nee, absoluut niet', is Van der Sar erg duidelijk. 'We gaan een speler niet halverwege het seizoen verkopen. Als je financiële problemen hebt doe je dat misschien, maar voor ons hoeft dat niet.'

Van der Sar beseft dat De Ligt en De Jong nauwlettend in de gaten worden gehouden. De voormalig doelman geeft te kennen deze interesse vooral te zien als een 'compliment' voor de club.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WouterBerg83
Alsof die jongens er zelf op zitten te wachten om nu te vertrekken...alle kans om nog prijzen te pakken, en na de winter nog actief in de CL. Met een tweeluik tegen Real in het vooruitzicht, Wat voor sportman ben je dan om te vertrekken....er lopen er genoeg van rond, maar deze jongens zijn echt niet van dat slag.
0 0
Ajax_026
Je ligt op koers voor een kampioenschap en zit nog in het bekertoernooi, je hebt een team die een geweldige band met elkaar heeft, je speelt nog Champion League, je hebt in de zomer meer tijd om aan nieuwe werkgever/team/land/taa/coach te wennen.
De enige reden dat je nu vertrekt is dan de Brexit???? :P
nee maar serieus als het je nu niet alleen om het geld gaat.... zou dit echt een raar moment zijn om te vertrekken.
1 0
mickey2602
Ik hoop dat er bij PSV een belangrijke speler in de winter vertrekt. Die hebben toch alleen nog maar het kampioensschap om voor te spelen,al doen ze het ieder jaar op die manier;-)
Maar onze spelers blijven,zoals gezegd door oa Mikenick ben ik daar ook totaal niet bang voor. Ten eerste omdat de directie dit al meerdere malen heeft aangegeven en ten 2e omdat de spelers het zelf ook aangaven.
0 0
BrandjeXL
Helaas voor ons heeft psv ook een aantal spelers die genoeg op gaan brengen. Dus ook daar wordt een prima beleid gevoerd. Helaas is niet anders en het is aan ons om daar boven te gaan staan.
0 -3
3*stars*3
Ajax heeft luxe om nee te zeggen tegen grote bedragen.
PSV kan dat gewoon niet.
Laat je niet verblinden door beleid van PSV.
Als ze ergens sneaky bezig zijn is het daar wel.
Het is dat media er niet opduikt.

Beerput gaat een keer open en dan is het leed niet te overzien, met dat gokbeleid.
Zegt ook genoeg dat ze na CL plaatsing gelijk gingen shoppen.

Maar van mij mag iedereen daar gewoon blijven en mogen ze na overwintering in EU en beker, ook aan het eind van het seizoen met een zure bek staan omdat Ajax met de schaal staat.
0 0
BrandjeXL
Wat jij zegt geloof ik niks van. Niet met Toon Gerbrands als AD. Dat ze wellicht veel te hoge doorverkooppercentages hebben zoals met Lozano en Gutti geloof ik best maar niet dat daar een gokbeleid wordt gevoerd en vergeet niet dat hun selectie ook een behoorlijke waarde vertegenwoordigt met Dumfries, Angelino, Bergwijn en Lozano. Niet zoveel al bij ons maar toch.
0 -1
afca12
Vaak ben je te bang
0 0
Mikenick
Er is letterlijk geen enkele reden voor Matthijs en Frenkie om in de winter te vertrekken. Ze weten allebei dat ze deze zomer gewoon weg kunnen en zitten nog in de CL met Ajax. Ik ben echt 0 bang dat er iemand vertrekt.
8 0
insectenverdelg
volgens mij willen de spelers zelf ook helemaal niet weg in de winter.
3 0
jollie18
Ben benieuwd of ze echt woord houden deze keer. Gelukkig spelen we na de winterstop nog CL voetbal, dat scheelt miscchien
0 -4
Ajax#1900
Hoezo deze keer? Alsof er de afgelopen jaren sterkhouders zijn vertrokken in de winter.
6 0
Siemmie
Weet wel zeker dat ze echt woord gaan houden. 100% dat er niemand van de kern weggaat deze winter. Ook al zou Ajax zelf misschien overstag gaan (wat ik echt niet zie gebeuren), dan nog hebben Matthijs en Frenkie meerdere keren aangegeven niet in de winter te willen vertrekken. Ze willen dolgraag kampioen worden met Ajax en de achtste finale van de CL is inderdaad ook een mooie reden voor blijven. No way dat die 2 gasten vertrekken in januari.
2 0
BrandjeXL
Deze keer? Volgens mij verkoopt Ajax zelden tot nooit een belangrijke basisspeler in de winterstop maar gebruikte, of beter misbruikte, wij juist de winterstop om de selectie op peil te krijgen en veel te veel geld voor een speler te betalen. Suárez naar Liverpool is de enige transfer die ik mij kan herinneren.
2 0
Rockpotje
Huntelaar naar Real. Emanuelson tegelijkertijd met Suarez naar Milan. Verder ook niet echt nee.
0 -1
BrandjeXL
Klopt maar Urby tel ik dan nog niet eens mee want die zou anders transfervrij zijn geweest.
1 0
GvanderK
Van de Sar is goed in tegenhouden, die gasten komen na dit seizoen maar lekker tegen elkaar opbieden.
0 0