Schöne over Utrecht-uit: 'Lastig, maar niet bang'

JesseTH, 16-12-2018 om 22:40, 5894 views, Voetbal Inside |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Lasse Schöne beseft dat FC Utrecht-uit voor Ajax vrijwel altijd een lastige wedstrijd is. Ondanks dat feit heeft de ervaren middenvelder vertrouwen in een goede afloop wanneer de Amsterdammers de benodigde arbeid zullen leveren.

'Het blijkt door de jaren heen dat het geen makkelijke pot is, dus we moeten er alles aan doen om die wedstrijd te winnen', klinkt een gemotiveerde Schöne in een interview met Voetbal Inside. 'Het zou zonde zijn als je de laatste wedstrijd ergens anders met je hoofd bent, maar ik denk dat niet dat wij zo’n ploeg zijn. We zijn niet bang, maar weten dat het daar lastig wordt.'

Zondag vond de laatste thuiswedstrijd in de competitie plaats voor de winterstop. Tijdens de met 8-0 gewonnen wedstrijd was De Graafschap, waar de Deen in het verleden actief was, de tegenstander. 'Ik heb daar twee fantastische jaren gehad, dus het blijft altijd een club waarnaar ik kijk. Doetinchem is altijd een speciale plek voor mij.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
zaalberg
Als je op het huidige PSV niet op 2 punten blijft, ben je voor de landstitel gezien.
1 -1
kampioen0809
De ligt winnaar Golden Boy award.
0 0
ghouleseddik
Onze grootste fans uit Rotterdam zullen vast wel een handje helpen en pas na een slopende verlenging buigen voor Utrecht. Dan is 't pijpje zondag na één helftje wel weer leeg.
1 0
Tomajax1990
Gelukkig speel ik niet bij Ajax, ik pis namelijk nu al bijna in me broek voor deze wedstrijd. Wat zou het toch heerlijk zijn als we met 0-3 de bus instappen. Wel een goed gevoel dat er nu een VAR is, ze gaan daar wel eens vaker over het randje tegen Ajax.
2 0
Cello
Je pist in je broek voor deze wedstrijd?. Je hebt totaal geen vertrouwen in je eigen cluppie merk ik al.... zelfs niet als we iedereen met duidelijke cijfers van het veld tikken.... 43 punten en een doelsaldo van 50 is nog steeds niet genoeg om er vertrouwen in te hebben.....
2 -1
joodje!
Op basis van het huidige seizoen is die natte onderbroek onnodig inderdaad, maar als je naar de afgelopen seizoenen kijkt kan ik er wel begrip voor opbrengen.
1 0
Tomajax1990
Tja, kan er ook niks aan doen dat ik dat gevoel heb.
1 0
echtgras
Des te mooier is het als we zondag winnen...

Komt goed. Utrecht uit komt op het goede moment.
0 0
..::Rootje::..
Het wordt een snuiversfiesta. Waar 't publiek schuimbekkend hun ploeg zullen aanmoedigen. Ook 'Dickie', die een hekel heeft aan Ajax, zal zijn neus niet ophalen om Ajax puntenverlies aan te smeren.

De Ajacieden zijn dus gewaarschuwd.
4 0
Joseph
Ik zou weer met Blind op het middenveld spelen, geen risico nemen tegen een ploeg die alles gaat geven en in vorm is.
0 0
ETM
Ja want voor Utrecht is Schone nu ook al niet goed genoeg meer natuurlijk. Je bent me er 1.
0 0
jollie18
Ondanks dat we goed in vorm zijn vrees ik deze wedstrijd wel een beetje.
2 -1
AFCA-B93
Utrecht speelt een dag later dan wij een zware pot tegen Feyenoord vgm. Die gasten maken geen schijn van kans tegen ons
3 -1
jollie18
Ik hoop het!.
0 0
HZMKK
Utrecht uit is zoals de vorm nu steekt 1 van de lastigste wedstrijden van het jaar in de eredivisie. Ajax MOET daar gewoon echt winnen, anders is het seizoen waarschijnlijk gelopen.
2 -1
Pierre Heno
off topic: welke speler(s) van AZ wordt zaterdag a.s. een rode kaart aangesmeerd....èn door wie. Onder de winnaars worden 2 oliebollen verloot volgende week zondag. Op te halen vóór aanvang van de wedstrijd in de Galgenwaard.
5 0
chloorbestendig
psv zal uiteindelijk wel weer tegen een man of 10 of 9 spelen.
0 0
RayJordaan
Maak me het meest zorgen om die zwakke verdediging van AZ met o.a Ron Tampon in het centrum.
2 0
jollie18
Als we deze winnen dan worden we kampioen. Maar we kunnen volgende week ok zomaar verder op achterstand staan.Verwacht dat PSV wel thuis wint van AZ. Het programma van PSV mag er naar de winterstop ook weer zijn makkelijke tegenstanders tot februari dan krijgen ze Feyenoord thuis
0 0
KingRijkaardII
Dat programma maakt niet zoveel uit hoor. Aan het eind van het seizoen heeft iedereen dezelfde 34 wedstrijden gespeeld. Belangrijk is om te kijken welke resultaten je behaald tegen dezelfde tegenstanders, de huidige stand of programma is ondergeschikt. Kijk, als wij achterelkaar AZ, PSV en Utrecht uit hebben en PSV heeft De Graafschap, Emmen en VVV thuis, kan je zomaar 7 punten achterstaan. Drie weken later is het programma omgedraaid en haal je die punten weer in.
0 0
Cello
Heb eens vertrouwen in je eigen cluppie ipv wel vertrouwen te hebben in winst voor PSV. Heb je Ajax toevallig zien spelen de laatste maanden?. Wat in het spel van Ajax geeft je reden om te denken dat we wel eens punten gaan verspelen tegen Utrecht?. Omdat Utrecht in vorm is?. En zelfs dan....zijn wij dan volledig uit vorm?. Of is het omdat we historisch gezien niet vaak winnen in Utrecht?. En zelfs dan....spelen we met dezelfde spelers als in voorgaande jaren?. Speelt Utrecht met dezelfde spelers als in de voorgaande jaren?.

Ik blijf het maar vreemd vinden, dat er continu nog steeds supporters zijn, die meer vertrouwen hebben dat de concurrent wint dan dat ze hun eigen cluppie vertrouwen, zelfs als er geen enkele aanleiding is mbt de huidige vorm van ons aller Ajax.
1 0
jollie18
Gezien het spel hoef ik niet bang te zijn. Maar dit zijn voor Utrecht toch andere wedstrijden. En in de laatste 10 jaar hebben we pas een keer gewonnen.
0 0
chloorbestendig
Ik snap dat wel, de concurrent laat al jaren bewust de beker en in mindere mate europees lopen om zich te concentreren op een kampioenschap, tegen Ajax geven tegenstanders vaak net even meer als tegen psv, Ajax speelt op 3 fronten, heeft vele malen minder geluk en de meeste scheidsrechters vinden het wel oké als er 1 of 2 kapotgeschopt worden bij Ajax. Ik weet ook wel dat Ajax er kwalitatief met kop en schouders bovenuit steekt, toch is utreg uit gewoon een kutpot.
1 0
SPLNDD
Ik reken Feyenoord thuis toch ook wel echt tot de makkelijke tegenstanders momenteel...
0 0
Labrador
uit tegen Kiev,München,AEK en Benfica hebben wij laten zien totaal niet onder de indruk te zijn van de omstandigheden. Ik heb er dit jaar meer vertouwen in dan voorgaande jaren.
1 0
Pierre Heno
Hoop dat Feyenoord er een paar flink weet te raken donderdag.
0 0
swing
Doetinchem wat een suf stadje, heeft totaal geen uitstraling.
1 0
3*stars*3
Moet automatisch denken aan zijn goal in Utrecht van een paar jaar geleden.
Eerst een pingel gemist, hij werd beetje gepest door de Utrecht fans en sloeg terug met een geweldige goal in de slotfase.
Imo 1 van zijn mooiste Ajax goals.
8 0
jollie18
En de laaste keer dat we wonnen
3 0
insectenverdelg
maar niet zn mooiste actie. dat was zn assist op Sightorson. in 1x uit de lucht legt hij de bal perfect op maat op hem. en dat als winnende tegen PSV.
5 0
3*stars*3
Dat was gewoon kunst.
0 0