Ajax Vrouwen winnen ruim van Excelsior/Barendrecht

JesseTH, 14-12-2018 om 23:00, 2512 views, AS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond op overtuigende wijze weten winnen bij en van Excelsior/Barendrecht. Met de zege boekte Ajax haar tweede zege binnen vier dagen en gaat het met zeven punten uit de laatste drie wedstrijden de winterstop in.

Meteen vanaf het begin was de ploeg van Benno Nihom de baas. Daaruit voortkomend was ook al snel te openingstreffer een feit, toen Eshly Bakker de bal via de paal en de keeper binnen werkte. Nog binnen de eerste helft waren het opnieuw Bakker en later Ellen Jansen die het doel wist te treffen en op die manier ging Ajax met 0-3 rusten.

Na rust veranderde er niets aan het spelbeeld. Lang werd er echter niet meer gescoord, maar in de slotfase ging het nog los. Lucie Akkerman schoot een strafschop binnen, waarna Bakker haar hattrick completeerde door de 0-5 te maken en Jansen met haar tweede de 0-6 nog verzorgde.

Opstelling Ajax Vrouwen:
Ubachs; Van der Linden, Akkerman, Doorn (798. Røddick Hansen), Verhoeve; Munsterman, Dijkstra, Van den Bighelaar (75. De Sanders); Lewerissa (65. L. Bakker), Jansen, E. Bakker.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
martin1234
En ze zijn hiermee geplaatst voor de kampioensgroep.
0 0