Tadic: 'Ervaring zó belangrijk in de voetballerij'

JesseTH, 14-12-2018 om 20:15, 4918 views, Ziggo Sport |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Dusan Tadic ziet zichzelf als één van de leiders van Ajax en vervult die rol met groot plezier. Zelf keek de Serviër als jongeling ook altijd op tegen zijn oudere voorbeelden en de tegenovergestelde taak is nu voor hem weggelegd in Amsterdam.

'Dat is normaal als je ervaren bent en zoveel gespeeld hebt gespeeld in de Premier League en voor Servië als ik', klinkt de Serviër luid en duidelijk bij het programma Inside Ajax. 'Ik denk ook dat het van nature in me zit. Het moet een beetje in je bloed zitten. Ik neem graag de verantwoordelijkheid en ik vind het fijn om mijn team te helpen.'

Wanneer de jongelingen Tadic een vraag stellen, gaat dat volgens de international vaak over voedsel of trainingen. 'Daaraan zie je dat het slimme jongens zijn en dat ze aan zichzelf willen werken. Als jonge speler keek ik zelf altijd op tegen mijn voorbeelden. Ik vroeg me altijd af hoe zij het allemaal deden. Dat is de normale gang van zaken, vind ik. Ervaring is zó belangrijk in elke baan en vooral in de voetballerij. Ik hoop dat ze er iets van leren.'

Denk jij dat Dusan Tadic namens Ajax de openingsgoal maakt tegen De Graafschap? Zet in en krijg 4,5 keer je inzet terug!

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Heel wat discussies over gehad hier in het verleden. Natuurlijk is dit erg belangrijk. Maar het moet wel kwaliteit zijn.
1 -1