Wöber hoort lengte schorsing op 10 januari

BVeenstra, 14-12-2018 om 13:50, 11162 views, UEFA |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ajax-verdediger Maximilian Wöber zal nog even moeten wachten tot hij te horen krijgt voor hoeveel duels hij in de Champions League geschorst is. De Oostenrijkse mandekker kreeg in het duel met Bayern München een rode kaart na een harde tackle op Leon Goretzka.

Op donderdag 10 januari zal Wöber te horen krijgen welke straf er tegen hem wordt geëist, zo meldt de UEFA. De Europese voetbalbond stelt altijd eerst de clubs op de hoogte van straffen, waardoor het niet per se een zekerheid is dat de straf ook daadwerkelijk op 10 januari naar buiten gebracht zal worden.

Ook Thomas Müller kreeg een rode kaart tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. De Duitser raakte met een karatetrap het hoofd van Ajax-linksback Nicolás Tagliafico. Ook Müller krijgt zijn straf te horen op 10 januari. De aanvallende middenvelder bood wel al zijn excuses aan aan de Argentijn, welke werd geaccepteerd.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aeter
Müller toch minimaal een wedstrijd of 6, mag ik hopen.
0 0
Radie125
minimaal 2 wedstrijden
0 0
Joseph
Volgens mij had Wober ook de bal, maar het is onbezonnen inkomen, dus rood is terecht. Lijkt me niet dat hij meer dan 1 wedstrijd zal missen. Muller leek voor de bal te gaan, dat moet nog goed teruggekeken worden, want hij kan hem ook bewust genegeerd hebben, als dat niet zo is, is 1 wedstrijd ook voor hem genoeg.
0 0
AlexIbarra
Hij raakt de bal echt niet hoor, puur de enkel.
Ik mag Wöber graag maar hij heeft best veel 'momentjes' in zijn weinige speeltijd.

Hij kan echt beter, hij moet de Carvalho kant op groeien, niet de Moisander-kant.
0 0
Aeter
Je bent erg naïef als je Müller er met slechts één wedstrijd er van af wil laten komen. Die actie was te idioot voor woorden. Niks discussie over bewust of onbewust, dit soort overtredingen verdienen harde schorsingen. Dat kun je simpelweg niet afdoen met "Ja, maar hij had het niet gezien.".
1 0
Markopantelic007
Niet gezien dat vind ik zo'n slap excuus. Als ik met 200 km/u iemand dood rijd kom ik ook niet weg met 'ja sorry had 'm niet gezien maar het was niet bewust'. Zeker voor zo'n ervaren iemand als Müller.
2 0
GvanderK
Eerlijk is eerlijk, hij kwam wel wat onbesuisd in, zal wel 2 wedstrijden krijgen dan. Muller ook 2, want het was wel een brute doodschop, ook al zag hij Taglia niet.
1 0
AjaxfanRuben
Ik wil niet lullig doen, maar die Goretzka kan toch ook opspringen zodra je iemand uit je ooghoeken zo een sliding ziet maken. Hij zal Wober wel niet gezien hebben... Wober ging raakt de bal, gleed door en raakt Goretzka ongelukkig. Mja... alsnog rode kaart uiteindelijk, aangezien hij niet opspringt, en zo'n sliding dus in dat geval een hele ernstige blessure tot gevolg hebben. Gezondheid van de speler is het allerbelangrijkste!
0 -3
Caparzo
Je kan er rood voor geven, ik denk 2 wedstrijden?
0 0
CDS
En hoe zit het nu met gele kaarten? De Ligt heeft er toch ook al 2?
0 0