Tadic: 'Had het ook wel geweten als ik topclub was'

BVeenstra, 14-12-2018 om 07:35, 8629 views, Voetbal International |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Dusan Tadic is bij Ajax enorm onder de indruk geraakt van talenten Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Het tweetal staat in de belangstelling van de Europese top en voor beiden lijkt een transfer een kwestie van tijd. Tadic kan wel begrijpen waarom.

'Frenkie en Matthijs zijn amazing, hebben zo veel kwaliteiten. Aan de bal zo overtuigend, veelzijdig ook, maar ook tactisch sterk en ze zijn heel slimme jongens', zegt Tadic in gesprek met Voetbal International. 'Die hoef je dus echt niet te motiveren, dat gaat bij hen vanzelf. Het is puur, en daarom weet ik ook zeker dat ze het heel ver gaan schoppen. Die gigantisch hoge transferbedragen die nu worden genoemd? Ik kijk er niet van op. Echt niet. Als ik een buitenlandse topclub was, had ik het ook wel geweten. Ze zijn zó goed.'

Ook over Hakim Ziyech is Tadic erg te spreken. De twee hebben een enorme klik met elkaar in het veld, zo gaven beide spelers al aan. 'Hakim, haha. Prachtig. Hij is voor mij de pure voetballer, de liefhebber. Maar vergis je niet, hij investeert ook continu in zichzelf om beter te worden. De klik met Hakim was er direct al, we hadden aan een blik genoeg om te weten wat de ander ging doen. En nog altijd', zegt Tadic, die bij FC Twente een dergelijke klik had met Nacer Chadli. 'Ook een geweldige speler. Ik ben blij dat Hakim bij Ajax is gebleven en dat we dit jaar wekelijks samen kunnen spelen.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Het is gewoon AMAZING Dusan!
0 0
Tscheu
Prachtig team dit jaar en laten we er volop van genieten. Mooi toch dat je binnen anderhalf jaar tijd met een heel ander elftal weer zo lekker meedraait. Ik word wel helemaal gek van dat bewieroken van De Ligt en De Jong. De wedstrijd tegen Bayern heeft wel aangetoond dat ook zij nog behoorlijk wat te leren hebben.
0 0
Joseph
Ik vond ze niet uitblinken zoals in de eredivisie die 2, maar als dat gelukt was tegen Bayern, waren dit samen met Messi de beste spelers van de wereld.

Ze hebben zeker nog wat te leren, dat is maar goed ook, ze zullen dus ook beter worden. Maar spelers die behoorlijk wat te leren hebben, daar horen ze niet bij, dan denk ik aan een Wober. Die shit krijgt, maar ook een paas keer fenomenaal redding bood.
0 0
Radie125
We moeten blij zijn dit seizoen een pracht team. In de zomer gaan we afscheid nemen van 4 tot 6 van onze basis 16.
3 0
AFCAPolarBear
Dat vrees ik ook. Op dit moment is mijn verwachting dat

- De Ligt, De Jong en Onana naar topclubs, zijn niet meer te houden
- Tagliafigo als ie weer een goede wedstrijd speelt in CL
- Ziyech wil zelf weg

Bij een goede 2e seizoenshelft
0 0
Bullmajor
En toch hoop ik dat Ajax een waanzinnig goede 2e seizoenshelft gaat spelen.
0 0
Ajacied33
Topper!
2 0