De Jong: 'Ben er zéker nog niet uit met PSG'

BartVeenstra, 13-12-2018 om 13:25, 7731 views, Voetbalzone |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frenkie de Jong heeft nogmaals aangegeven dat hij geen akkoord heeft bereikt met Paris Saint-Germain. De middenvelder werd onlangs door De Telegraaf gelinkt aan de Franse club, maar De Jong heeft nog geen keuze gemaakt wat betreft zijn toekomst.

'Nee, ik ben er zéker nog niet uit met PSG', zegt hij in gesprek met Voetbalzone. De middenvelder van Ajax speelde woensdagavond met 3-3 gelijk tegen Bayern München. Maandag wacht de loting voor de achtste finales. 'Ik denk dat we veel kwaliteiten hebben. We hebben een goed team en kunnen goed voetbal spelen. Als we spelen zoals in de tweede helft maken we tegen iedereen kans. Maar de loting is afwachten, we krijgen waarschijnlijk een sterke tegenstander.'

Een van de belangrijke spelers bij Ajax dit seizoen is Dusan Tadic. De Serviër scoorde in de groepsfase van de Champions League bijvoorbeeld vijf doelpunten. 'Tadic heeft een heel hoog rendement. Hij is heel belangrijk, werkt keihard en houdt het team scherp.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mercurius3
Speelt een vrij matig seizoen met veel te veel fouten en slechte wedstrijden. Wordt mij iets teveel gehyped en heb het gevoel dat het vooral van zaakwaarnemers komt. Hangt ook sinds zijn debuut constant geruchten rondom hem, wat vervelend begint te worden, temeer omdat ik hem nog geen constant seizoen heb zien spelen. Hij behoort zeker niet tot de steunpilaren en uitblinkers van het elftal dit seizoen, dat zijn tadic, ziyech, de ligt, taglia en onana. Als ie verstandig is plakt ie er nog een jaar achteraan en toont ie aan dat ie rijp is voor het buitenland. Bij lange na nog niet rijp genoeg voor een club als PSG, fysiek en mentaal niet, maar ook qua intelligentieniveau en inzicht, en qua dominantie op het middenveld. Moet allemaal veel beter.
0 0
Hagmag
Frenkie is een geweldige voetballer en een groot talent.
Gisteren ging het er echt om, veel druk, groot belang en geen fouten maken.
Gisteren toonde aan, dat Frenkie in een leerproces zit en zich zelf aan het ontwikkelen is en...bij jonge / jeugdige spelers/mensen gaat dat ook gepaard met het maken van fouten.
Bij PSG kom je voor dit gedrag terecht op de bank.
Daarom is mijn advies.... en ook aan Matthijs de Ligt (kijk fff naar de 0-1) blijf nog één seizoen bij Ajax, er valt nog veel te leren en ervaring op te doen.
Dat "grote" geld komt vanzelf.
Dat gaan jullie je leven lang niet meer opmaken.
4 0
Remark
Steeds vaker lees ik dit ongetwijfeld goed bedoelde, maar volstrekt onzinnige advies: "blijf nog één seizoen bij Ajax, er valt nog veel te leren". Denk je nou werkelijk dat Frenkie niet oneindig veel meer kan leren van, om maar een paar namen te noemen, Messi, Neymar, Guardiola en Busquets? Wie de moeite neemt wedstrijden terug te kijken, zal zien dat van de zeldzame foutjes die Frenkie maakt het merendeel kan worden toegeschreven aan medespelers die hem niet begrijpen. Met alle respect, Frenkie is echt toe aan een stap omhoog. Je zult zien dat hij nóg beter wordt, en dat gunnen we hem toch?
0 0
Joseph
Ajax mag zelfs meewerken aan dat grote geld wat mij betref. Geef ze 5% van de transfersom als ze na het EK vertrekken en geef ze een mooie salarisverhoging.

Als die 2 nog een seizoen blijven, ben je zo goed als zeker van Champions League, dus het betaal zich direct terug.
0 0
blessure
De Jong moet even terug schakelen.
Weg blijven bij de interviews en zich concentreren, op zijn spel.
Maakte weer een kardinale fout, waardoor B M, kon scoren.
Loopt veel te veel met de bal.
Liever in 1 keer de bal spelen.
Een inteligente speler, weet al , waar de bal naar toe moet.
1 -1
altijdwelwat
Er nog niet uit , betekend dus wel in gesprek.
0 0
MisterAFCA
Was dat voor jou nog niet duidelijk dan?
0 0
niquedegraaff
Ajax, doe hem zelf een waanzinnig bod!
2 0
gi0vanni
Interessante opmerking. Als hij zegt er nog niet uit te zijn met PSG betekent dat dat Ajax al een bod heeft geaccepteerd en dat ze al aan de onderhandelingstafel tafel hebben gezeten.
1 -6
Ajaxmax
Net hoe je het interpreteert, Ik denk dat Overmars met verschillende partijen praat en zo de prijs omhoog duwt, en dan KABOEM, weg!!!
2 0