Tegenstander CL-loting doet De Jong weinig

SJvanveen, 12-12-2018 om 23:46, 13365 views, Voetbal International |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Frenkie de Jong maakt het weinig uit wie Ajax loot in de volgende ronde van de Champions League. De Amsterdammers eindigden na het gelijkspel tegen Bayern München (3-3) woensdagavond tweede en kunnen dus een moeilijke tegenstander verwachten. 

'Maar...', stelt De Jong tegenover Voetbal International, 'alle ploegen zijn sterk. Het liefst had je groepswinnaar geworden, maar een aantal nummers twee behoren ook tot de absolute top. Ik zie het allemaal wel en ik denk dat we tegen iedereen een kans maken als we zo spelen als na rust', aldus de begeerde Ajacied, die ondanks de teleurstelling trots is op Ajax.

De Amsterdamse club speelde al twaalf Europese duels dit seizoen en verloor er nog geen een. 'Dat is goed en als je dat van tevoren zegt, teken je ervoor. Als je twaalf wedstrijden ongeslagen bent in Europa, mag je daar best trots op zijn, al overheerst nu toch wel de teleurstelling.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Jammer van die mispeer die de 2-3 inluidde. Maar 2e helft stond je gewoon weer op links , je betere stekkie. De gok van Ten Hag met Wöber op de plek van Blind, en Blind vervolgens op jouw positie lakte niet echt goed uit want je zeg dat de automatismen stokten m.a.g. dat Bayern er als een mes door de boter doorheen voetbalde en gelukkig stond het na 20 minuten niet al 0-2. Met de ervaring van Schöne was die 0-1 misschien niet gevallen en had je langer de tijd gehad de winnende alsnog te maken. Na de 2-1 had Ten Hag moeten wisselen om te vertragen: hij had Schöne in moeten brengen want die kan dat. Details maken het verschil op dit niveau. Dat die Franse scheids Bayern een pingel zou gaan geven zodra er ook maar iets zou gebeuren in de 16 was voor mij geen verrassing. En Bayern speelde daarop. Een snelle dribbel de 16 in en dan gebeurt er altijd wel wat en geef je de scheids een reden om een strafschop terug te geven. En zo ging het. Ajax moet ècht nog wat slimmer worden op dit gebied. Maar geef mij èlke week zulke wedstrijden zeg....wàt een topvoetbalavond was dit zeg. Zondag de 3e heleft tegen De Graafschap en maandag de loting.
1 0
niquedegraaff
Verleng je contract gewoon. Doe eens gek. Ajax kan het salaris nu toch wel betalen.
6 0
Youri08
Precies, allemaal top. Ze zijn allemaal net zo bang voor ons, als wij voor hen.
2 0