Ajax' YL-selectie: Jong en 'oud' tegen Bayern

SJvanveen, 11-12-2018 om 19:52, 11264 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

John Heitinga heeft twintig spelers geselecteerd voor het laatste groepsduel in de Youth League met Bayern München, zo valt te lezen op de clubsite. De groep bestaat uit een mix van A-junioren, spelers die dit seizoen voornamelijk voor Jong Ajax uitkomen en een aantal jongens van Onder-17. 

Dit betekent dat jongelingen Naci Unuvar en Dillon Hoogewerf opnieuw van de partij zijn, net als teamgenoot Anass Salah-Eddine. Het drietal speelt in de competitie doorgaans hun wedstrijden bij de Onder-17, voorheen B1, al komen ze de laatste weken in actie namens Onder-19. 

Uit Jong Ajax zijn, net als de vorige groepsduels, opnieuw spelers teruggehaald. Sven Botman, eerst nog een twijfelgeval, en Mitchel Bakker, Jurgen Ekkelenkamp en Nicolas Kühn zijn van de partij. Ryan Gravenberch ontbreekt opnieuw, de Amsterdamse club acht het beter voor zijn ontwikkeling als de 16-jarige middenvelder aantreedt in de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond.

Lees hier de voorbeschouwing op het Youth League-duel met Bayern München. 

Volledige selectie

Daan Reiziger
Issam El Maach
Mateusz Gorski
Jurriën Timber
Liam van Gelderen
Brian Brobbey
Enric Llansana
Quinten Timber
Kenneth Taylor
Sontje Hansen
Sergiño Dest
Nordin Musampa
Dillon Hoogewerf
Naci Ünüvar
Anass Salah-Eddine
Jurgen Ekkelenkamp
Nicolas Kühn
Viktor Jensen
Sven Botman
Mitchel Bakker

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Het is beter voor de ontwikkeling van Gravenberch om in de keukenkampioen te spelen dan zich te meten tegen de jeugd van Bayern?

2e keer al, vraag me af wat voor spelletje ze met hem aan het spelen zijn. Enige wat ik me kan voorstellen is hem niet in de schijnwerpers te willen zetten, wat ik op zich zou snappen met Raiola als zaakwaarnemer..
0 -1
NouriVandeBeek
De vorige keer was de keuze AEK of FC Twente. Toen hebben ze heel logisch voor Twente gekozen.

Bayern thuis zou nu voor Gravenberch een hele mooie uitdaging zijn, maar ze gaan richting vastigheid bij Jong Ajax. Gravenberch speelt daar nu iedere week 90 minuten en ze willen dat blijkbaar niet doorbreken.
2 0
FrankAFCA020
kan je morgen 'aan de deur' nog kaarten halen?
1 0
trodat4030
Meestal wel, maar je kunt ze ook simpel online kopen, dan weet je zeker dat je er 1 hebt. Zou zonde zijn als je er ter plekke achter kokt dat t is uitverkocht.
0 0
Vreker
ja ben ook benieuwd, is wel een leuke opwarmer
0 0