Tagliafico heel gelukkig: 'Leven is geweldig hier'

BVeenstra, 07-12-2018 om 10:50, 6471 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Nico Tagliafico heeft het heel erg naar zijn zin bij Ajax. De linksback geniet enorm bij de club en in Amsterdam en daarbij zijn zijn prestaties ook meer dan naar behoren. De Argentijn werd door FOX Sports zelfs uitgeroepen tot beste speler van de maand in de Eredivisie.

Het komt niet vaak voor dat verdedigers worden uitgeroepen tot speler van de maand. 'Dat wil zeggen dat het bijdragen aan het aanvallen belangrijk is', zegt Tagliafico. 'Ik heb gescoord, assists gegeven. Ik probeer te helpen met het aanvallen, maar ik voel me wel echt verdediger', aldus de linksback, die een hoge productiviteit heeft sinds hij bij Ajax speelt. 'We spelen hier anders (dan in Argentinië, red.). Ik speel heel hoog, krijg meer kansen. Dan is het makkelijker om dichterbij het doel van de tegenstander te komen.'

Thuis heeft Tagliafico een hondje genaamd Galo. Zijn hond lijkt op het eerste hoog heel lief, maar volgens de Ajacied is dat soms anders. 'Als hij agressief wordt, dan wordt 'ie ook echt agressief. Hij is net als ik. Ik ben lief, rustig en probeer altijd aardig te zijn. Maar als er gevochten moet worden, doe ik dat. Het is mooi om gezelschap te hebben van mijn vriendin en hond', zegt Tagliafico, die de vraag krijgt of hij wil aangeven - op een schaal van één tot tien - hoe gelukkig hij in Nederland is. 'Tien! Ik ben heel gelukkig. Het leven is geweldig hier en het gaat me goed af. Ik speel op een goed niveau, dus ik geniet er echt van.'

De feestdagen komen er weer aan! Scoor nu snel jouw ideale Ajax-cadeau voor de kerst!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TontoKarnaggel
Gek is dat, sommige gasten heb je gelijk een zwak voor. Dit is er zo eentje, zijn vliegtuig moest nog landen op schiphol en Nico was al een publiekslieveling.
1 0
Aeter
Nico, kleine tijger met een leeuwenhart. Hopelijk kunnen we nog lang van deze baas genieten.
1 0
MickS
Vanaf dag 1 al fan van hem. Snapte niet dat velen, vooral op tv, hem na wedstrijd 1 zo'n beetje al afbrandden.
3 -2
RaynoFischer
Hij was zelfs voor zijn 1ste wedstrijd al populair bij de supporters hoor, tegen Feyenoord zijn 1ste wedstrijd was hij meteen MOTM. ;)

Hij is nooit echt afgebrand, natuurlijk heb je wel altijd mensen met twijfels (vooraf terrecht ivm. speelstijl bijvorbeeld) of die onnodig gaan zeiken zelfs op de aankoop van Tadic was er kritiek
1 0
ambtenaar
Niks van gemerkt, is hier bij showtime altijd al populair geweest.
1 0
AFC34
Deden ze dat? Zijn eerste wedstrijd was toch tegen feyenoord? Daar speelde hij geweldig!
1 0
MaximilianRosse
Dit is gewoon een geweldige aankoop. Ik geniet van enorm van hem. Echt een topgozer. Altijd voorop in de strijd, verzaakt nooit en zowel aanvallend als verdedigend uitstekend. Deze man is een verademing.
3 0
HansBeus
Fantastische speler en heel mooie woorden alleen ben ik bang dat net als bij de Jong, de Ligt, Ziyech, Neres, Onana, Mazraoui, Tadic en v/d Beek en god mag weten wie nog meer, zodra de juiste trein met eurotjes langs komt hij gewoon opstapt!.... Het Ajax lot, heb je eindelijk een fantastische selectie is het binnen een jaar gebeurd met de koopman en kunnen we weer opnieuw beginnen, zo vinden we nooit de aansluiting in Europa!..
1 0
MK77
Nico is echt een topgast. Jammer dat hij niet kan verdedigen (volgens Aad dan)
3 0
Ajacied33
Aad is gek joh. Gewoon laten lullen
3 0
MK77
Precies. Maar het is wel een prachtig voorbeeld dat de 'analisten' vaak geen idee hebben
0 0
Ajax412
"Penalties op melkbushoogte zijn het moeilijkst voor de keeper" - Aad de Mos
1 0
Duif63
"Backs haal je in Brazilië" ook van Aad.
0 0
Ajax412
Geweldige vent! Blijf maar voor altijd hier Nico! Echte publiekslieveling, en verdiend ook!
2 0
Ajacied33
Topgozer en een verrijking voor ons team
2 0
ferrari2009
Wat een kerel zeg topper
1 0
EersteAanname
Het is mooi om gezelschap te hebben van mijn vriendin en hond. hahahaha
3 0
Tscheu
Kanjer.
2 0
JordyAjacied
Wat een speler!
3 0
JenkieDeFrong
klasbak deze man!
2 0
AJAXTHELEGEND
Tagliafico heeft zich in no time aangepast in Amsterdam , een toegevoegde waarde in het elftal . scoort altijd voldoendes . Hij verdient alle lof .
3 0
FlyingDutchMan
Goed verhaal, vooral over zijn hondje haha
3 0