Eiting: 'Kijken wat de volgende stap is'

FinnDekker, 05-12-2018 om 19:39, 6814 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Carel Eiting is blij dat zijn rentree tegen FC Twente met Jong Ajax goed ging. De middenvelder was een lange tijd geblesseerd aan zijn enkel en knie. 'Het is aan mij om zo goed en snel mogelijk terug te komen', aldus Eiting in gesprek met Ajax TV.

'Ik ben nog niet honderd procent fit', vervolgt de Ajacied, die de eerste helft meedeed in de Keuken Kampioen Divisie. 'Het ging tegen Twente heel goed. Ik had een klein beetje last, dus we hebben geen risico genomen. Nu gaan we komende week kijken wat de volgende stap is. Het duurt best lang tot je alles weer kunt. Voorlopig gaat het heel goed. Hopelijk kan ik straks pijnvrij spelen.' 

Dit weekend stond Eiting ook op het veld bij Ajax O9, als coach. 'De manier hoe Ajax bezig is om de kleine jongens te ontwikkelen en helpen spreekt mij aan. Het is heel gaaf om zoveel talent te zien', legt de middenvelder zijn interesse uit. 'Maar ik ga nog niet op de trainersstoel zitten.' 

De feestdagen komen er weer aan! Scoor nu snel jouw ideale Ajax-cadeau voor Sinterklaas of kerst!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Carel zijn start dit seizoen was veelbelovend!
3 -1
FrietvanPiet
Haha. Schei uit.
1 -5
de-Ajacied
Ja met 1-1 tegen Heracles en 3-0 tegen psv
1 -7
ajaxinho
Zielig, non-Ajacied!
1 -1
Ajax#1900
Echte Ajacied ben je idd
1 -1
chuckie88
Na de winter verhuren verhuren aan eredivisieclub, net als De Wit en Sierhuis...
Er komen nu 3 spelers terug van langdurige blessures, Veltman, Sinkgraven en Cerny ... daarnaast denk ik dat Ajax deze winter 1 a 2 nieuwe spelers gaat aantrekken...
5 -3
Piethein
Ik denk dat je heel goed moet oppassen welke spelers je gaat verhuren. Laten we eerlijk zijn, wie is de laatste speler die Ajax heeft verhuurd en echt als meerwaarde terug kwam bij Ajax? Blind? Verthongen?
0 -1
UltimateKaos
Er worden ook alleen maar jongens verhuurd die (door mij) al afgeschreven waren. Becker, Lukoki, Dijks, Zivkovic, El Azzouzi, Menig, de Sa enzovoorts...
1 0
Ozymandias
Zeker nu talenten bij Jong Ajax op redelijk niveau hun wedstrijden in de Jupiler League kunnen spelen is verhuren niet meer nodig. Eiting heeft veel meer aan de dagelijkse trainingen met spelers als Tadic, Blind en Ziyech dan aan het spelen van één wedstrijd per week tegen meestal matige ploegen in De Eredivisie. Sowieso denk ik dat het voor Eiting juist wel goed is als hij een periode minder speelt en daardoor meer trainingsuren aan zijn atletische vermogen kan werken.
0 0
UltimateKaos
Toch denk ik dat je een speler(waar je wel vertrouwen in hebt, maar waar op dit moment geen plaats voor is) heel goed zou moeten kunnen verhuren aan clubs uit de subtop van Nederland. Hou goed contact met deze jongens en laat ze weten dat er nog steeds vertrouwen is vanuit de club.
Uiteindelijk draait alles om speelminuten op een zo hoog mogelijk niveau. Dat de jongens spelen in de KKDivisie is inderdaad al een hele vooruitgang, maar het is nog steeds geen Utrecht, Heerenveen of AZ.
0 0
ajaxinho
Precies, Ajax onderhoudt geen contact met ze.

Zelfs Vertonghen en Blind
vertelden dat ze er alleen voor stonden.
0 0
3*stars*3
Zou idd beter zijn om hem na de winter te verhuren.
Waarschijnlijk gaat Sinkgraven onder TH kansen krijgen op het middenveld.
Verhuren aan een club als Groningen zou goed zijn.
PEC ook maar dat is kunstgras.
0 0
Schwalbino
Sinkgraven heeft denk ik zeker nog een half seizoen nodig om op het oude niveau te komen als dat nog mogelijk is. Als dat lukt is hij zeker een kandidaat voor het middenveld.
0 0
Gerard36
en bande komt terug van blessure
3 0
chuckie88
En Labyad die natuurlijk bezig is met een wederopstanding... opties genoeg over lijkt mij..
1 0
kaashaas
De stap... de concurentie aan gaan grote kans met zijn kwaliteit dat hij er wel komt.
9 -1
Illegaal
die komt er niet, is te traag
3 -9
Schwalbino
Hij is niet traag. Hij is middenvelder. Die hoeven niet zo snel te zijn. Als ze maar positioneel en technisch goed zijn. Blind is ook niet snel en Schone ook niet. En Van De Beek is ook niet echt snel. Pirlo was de laatste 15 jaar traag.
4 0
HZMKK
Je zit er naast man. Blind heeft veel aan snelheid gewonnen. Heb je z’n sprint gezien tegen die snelle aanvaller van ADO?
Hield hem met gemak bij. Pure pure onderschatting de snelheid van Blind!!!
0 -3
JPM
Gelukkig kom jij er wel in het leven, zuurpruim. Ga toch een hobby zoeken man, met dat trieste getroll van je hier steeds.
5 -1
GrandMasterFlex
Absoluut, heeft even tijd nodig om aan te haken en te groeien op Ajax 1 niveau. Zeker groot talent.
7 -1
Ajax#1900
Hij komt er wel idd. Heeft ook al weer 20 wedstrijden in 1 op z'n naam staan en staat er denk ik prima op bij Eth.
6 -1