Louter wereldgoals in nominatie Ajax TV

BvdPloeg, 04-12-2018 om 20:11, 4088 views, Ajax TV |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Wie maakte er in november de mooiste goal in een Ajax-shirt? De vraag was misschien nog nooit zo moeilijk als nu. De vorige maand stond namelijk bol van de prachtgoals, zo blijkt uit de video van Ajax TV.

Wat te denken van de prachtige goal en dito pass van Dusan Tadic en Hakim Ziyech bij Ajax - Benfica? Of de vrije trappen van Kenneth Taylor (Ajax O19) en Lasse Schöne (uit bij Excelsior)? Topfavoriet is misschien wel Julian Rijkhoff, die in een uitwedstrijd van Ajax O15 bij een aftrap in één keer richting doel schiet. De doelman, die te ver voor zijn doel staat, is gezien.

Ook bij Jong Ajax en de Ajax Vrouwen werd er volop gescoord. Teun Bijleveld zag een beoogde voorzet prachtig binnen vliegen en Soraya Verhoeve deed het uit bij PEC Zwolle wel bewust met een prachtige lob van buiten de zestien. Om het nog moeilijker te maken, maakte Zakaria Labyard uit bij NAC Breda nog een beauty. Sterkte met kiezen! 

Scoor nu jouw Ajax-uittenue met twintig procent korting!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Adios
#FelizLabyad
1 0
MPAjax
Rijkhoff natuurlijk, van zover dat zie je niet vaak
3 0
Ajaxvooraltijd
Die vanaf de middenstip vind ik geweldig. Niet zozeer omdat het een knappe goal is maar vooral omdat je te weinig dit soort thinking out of the box dingen ziet. Ajax zou spelers dit soort dingen meer mee moeten geven zoals de penalty in twee keer bijvoorbeeld of een direct in de goal draaiende corner. Onverwachtse dingen zijn vaak kansen om moeiteloos een goal mee te pikken, zeker in lastige wedstrijden is dat handig.
2 0
ajax_janneman
Ik weet dat het eigenlijk niet mee mag tellen, maar die van Tadic aangezien we daar toch al een flink voorschot mee namen op de overwintering.
1 0
Gajes
Labyad by far!
0 -1
0164Snickel
Labyad of Rijkhoff
6 0
AlexIbarra
Die van Verhoeven vind ik ook wel erg netjes.
1 0
FlyingDutchMan
Pizza?
0 0