Ten Hag: 'Grote overwinning voor Sinkgraven'

ArthurV, 03-12-2018 om 19:40, 6343 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag is ontzettend blij met het feit dat Daley Sinkgraven weer inzetbaar is voor Ajax. Dat geeft de oefenmeester aan in gesprek met Ajax TV. De middenvelder annex verdediger maakte afgelopen zondag tegen ADO Den Haag na ruim een jaar weer minuten in het shirt van Ajax.

Sinkgraven is niet speelgerechtigd voor Jong Ajax, waardoor hij in het eerste elftal zijn ritme moet zien terug te vinden. 'Toen hebben we besloten om hem bij de selectie te halen. We zouden hem brengen als de stand het toeliet.' Ten Hag benadrukt hoe blij hij is dat Sinkgraven blessurevrij is. 'Hij is door een diep dal gegaan. En de afgelopen periode is een vreselijke tijd voor hem geweest. Dan is dit toch wel een hele grote overwinning voor hem. Je ziet het aan zijn lach, zowel gisteren als vandaag. Daar kan ik ook ongelofelijk van genieten.'

Ten Hag verwacht namelijk dat Sinkgraven in de vijf wedstrijden voor de winterstop nog van waarde kan zijn. 'We hebben nog een vijftal wedstrijden voor de boeg. Dat betekent dat we super gefocust moeten zijn, want we willen op drie podia actief blijven. De strijd om de landstitel is een harde strijd. Je kan niks laten liggen in deze Eredivisie. Dus dat betekent dat we consequent te werk moeten blijven gaan.'

Scoor nu jouw Ajax-uittenue met twintig procent korting!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
hennie
Die reclames die door het beeld blijven flitsen zijn zeer frustrerend. Als dat zo blijft heb ik de langste tijd naar AS gekeken.
0 -1
Caparzo
Ik hoop en bid echt zo dat hem het drama van een nieuwe (zware) blessure bespaart blijft.. Sinky welkom terug!
1 0
jollie18
Idd een grote overwinning voor hem. Hij is van ver gekomen en nu heeft hij weer minuten gemaakt. Misschien 45 min tegen Roda.
6 0
ajaxwestland09
ja kan makkelijk rustig laten brengen
1 0
KlasseLasse
ja daar zat ik ook aan te denken!
0 0