Ten Hag: 'Klaas-Jan wat ongelukkig, maar prima'

SJvanveen, 02-12-2018 om 15:40, 4520 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag stelde Kasper Dolberg zondag niet op in zijn basiself voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag, maar dat was niet om de Deen te prikkelen. De coach vindt roteren niet erg en bovendien is hij erg te spreken over Klaas-Jan Huntelaar, die Dolberg verving. 

'Het was niet zozeer om hem te prikkelen, al kan hij dat zo opvatten. Als dat zo is, dan vind ik dat prima, maar Klaas-Jan heeft ook een geweldig seizoen en is ontzettend goed bezig. Hij was vandaag wat ongelukkig, maar speelde ook weer prima. Hij is samen met Tadic onze topscorer en als je zoveel wedstrijden hebt, is het logisch dat je roteert', aldus Ten Hag in gesprek met de NOS

Daley Sinkgraven

Daley Sinkgraven maakte zijn rentree en Ten Hag is vooral blij voor de speler, die een jaar afwezig was met een knieblessure. Middels wedstrijden bij het eerste, Sinkgraven mag niet meer met Jong Ajax spelen, is het zaak nu fit te worden. 'Hij is blessurevrij en zover om weer wedstrijden te gaan spelen. Het is geweldig voor hem dat hij dit weer kan beleven. Hij heeft het nodig om fit te worden.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Kut, ik dacht dat Sinkgraven nog voor Jong mocht uitkomen..

Beide spitsen zijn momenteel niet top. Presteren beiden vooral als invaller tegen ploegen die al moe / niet meer echt scherp zijn. Maar Dolberg heeft inmiddels wat ritme, Klaas is nog steeds gemotiveerd en van waarde, en we winnen bijna alles door goals vd andere spelers.

Heerlijk als we na de break met een bijna fitte selectie om 3 prijzen zouden mogen strijden.
Nog 5 keer winnen!
0 0
Ajax#1900
Die grote kansen missen kun je geen pech meer noemen inmiddels, maar toch goed gedaan idd. Zie hem liever vroeg invallen tho.
1 -2