De Ligt: 'Ken wel meer fameuze rechtsbuitens'

SJvanveen, 02-12-2018 om 15:19, 9478 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Matthijs de Ligt is blij met zijn rol in aanvallend opzicht bij Ajax zondagmiddag tegen ADO. De Ajax-captain scoorde en gooide bij vlagen de trukendoos open op de rechtsbuitenpositie. Bij NOS reageerde hij op zijn spel en ook de loting van de EK-kwalificatie kwam voorbij. 

'Ik ken de naam en wel meer fameuze rechtsbuitens', reageert De Ligt met een lach als hij vergeleken wordt met Tscheu La Ling. 'Ik probeer mijn aandeel in aanvallend opzicht te hebben en dat is vandaag gelukt. Doelpunten zijn het mooiste wat er is in het voetbal. Ik raak hem goed en hij draait mooi binnen.'

Loting EK-kwalificatie

Tijdens Ajax - ADO lootte Oranje voor de EK-kwalificatie. Het was zichtbaar op de borden in de ArenA, maar De Ligt hoorde de landen via Donny van de Beek. 'Duitsland is altijd een mooie wedstrijd', was de reactie van De Ligt. 'We gaan er alles aan doen om naar het EK te gaan.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
insectenverdelg
in 13 wedstrijden heeft Mathijs maar 2 overtredingen gemaakt en geen enkele kaart gepakt on de eredivisie. Das absurd voor een verdediger, en laat eigenlijk zirn dat hij dr eredivisie met 2 vingers in de neus speelt als 19 jarige.
0 0
Middenweg401
Fameuze rechtsbuitens? Sjakie, Ling, Schippie en Finidi!
Al heb ik nog meer met de linksbuitens Keizer, Tahamata, Jesper Olsen, Robbie de Wit, Roy, en vooruit, Overmars mag ook genoemd.
0 0
Youri08
Finidi mijn favoriet.
0 0
Amsteraaij
mijne ook. Had een levensgrote poster van hem die een van de muren van mn kamer bijna helemaal vulde. Wat een held
0 0
Middenweg401
Die poeier tegen Bayern!
1 0
Youri08
Yep, die. Randje 16
0 0