Van de Beek: 'Heb veel meer in mijn mars'

BVeenstra, 01-12-2018 om 14:20, 9039 views, Inside Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Donny van de Beek is van mening dat hij nog altijd niet is uitgeleerd in de Eredivisie. De middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht van Ajax, staat in de belangstelling van enkele Europese topclubs, maar denkt dat hij nog beter kan.

'Ik heb veel meer in mijn mars dan ik nu laat zien. Ik denk dat als je alles eruit haalt je over een transfer kunt nadenken. Maar voor nu kan ik nog genoeg laten zien', zegt Van de Beek tijdens Inside Ajax.

De middenvelder merkt wel dat er een groot verschil in niveau is tussen de Eredivisie en de Champions League. 'In de Champions League had ik een aantal keer moeten scoren. Je krijgt op dat moment kramp en dan ben je je voor je gevoel net wat minder scherp. In de Eredivisie heb je dan nog wel de energie en kracht om voor de goal te komen en te scoren. Dat is het verschil dat je dan moet maken.'

Een van de clubs die interesse in Van de Beek heeft, zou AS Roma zijn. Zelf blijft hij nuchter onder de geruchten. 'Er staat zoveel. Niet alleen over mij, maar ook over andere jongens. De helft van wat er staat is niet eens waar. Ik lees niet alles. Natuurlijk krijg je wel appjes, dat hou je wel. Maar ik kijk niet op alle sites en ik lees ook niet alle kranten.'

Scoor nu jouw Ajax-uittenue met twintig procent korting!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Donny heeft in mijn ogen nog geen duidelijk beeld van zijn sterke en minder sterke kanten, nog steeds denk ik dat hij een betere versie van Klaassen kan zijn vanwege zijn grotere wendbaarheid en balbehandeling, echter een heel technische voetballer vind ik hem niet.
Natuurlijk valt alles te verbeteren maar het zou ook geen schande zijn als die jongen zich iets meer laat zien van zijn sterke kanten, en die heeft hij voldoende.
0 0
hakkietjakkie
Denk dat als Nouri nog kon spelen hij nu veel verder zou zijn. Die waren zo genadeloos goed samen in de jeugd!
Vd Beek is nu zakelijker dan in de jeugd. Hij mist nu nog een beetje die echte lef om eens iets geks te proberen zoals bijv die lob goal vanaf de hoek van de 16 in de jeugd, mega goal was dat!!! Nu is hij gewoon afmaker maar ik zie hem nog te weinig de combinatie gebruiken om verder te komen.

We hebben t beste nog niet gezien maar dat gaat nog wel komen! Eind van t seizoen hebben we de echte Donny gezien!
0 0
Aeter
Overmars:"Ik heb veel meer in mijn beek." Haha. Oké doei.
2 0
Mijnmening
Laat maar eens zien wat je waard bent....
0 -1
Ajaxxxisdebeste
It is showtime...
1 -1
ajax4ever01
Laat het zien Donny, ik weet dat je sterk kan voetballen maar je valt de laatste tijd wat tegen. Knok je terug!
5 -1
Dexy
Tja, maak Ten Hag maar eens wijs dat hij jou niet meer op 10 moet zetten...
1 -6