Toekomst Lamprou ongewis: 'Laat alle opties open'

BartVeenstra, 29-11-2018 om 10:35, 4785 views, Enswi |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kostas Lamprou weet nog niet waar zijn toekomst in de voetballerij ligt. De Griekse keeper (27) heeft in Amsterdam een aflopend contract en het is niet uitgesloten dat hij opnieuw gaat verlengen bij Ajax. Aan de andere kant sluit hij andere opties ook niet uit.

'Ik heb veel ambities', zegt Lamprou in gesprek met Enswi. 'Ik heb niets te zeggen. Op dit moment ben ik gelukkig bij Ajax. Ik speel niet heel veel, maar het is wel erg speciaal om onderdeel te zijn van een selectie met zulke goede voetballers.'

De doelman laat alle opties op dit moment open. 'Een contractverlenging bij dit team, een transfer binnen Nederland of een transfer naar het buitenland, ik sta er voor open. Gezondheid is het belangrijkste en dan komt de rest vanzelf wel.'

Geniet jij ook zo van Ajax in de Champions League? Check dan nu snel de collectie voor  Champions League-artikelen!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennis1964
Top gozer. Hij zit als een supporter in de dug out. Springt op als Ajax scoort. Als supporter vind ik dat mooi. Zijn kwaliteiten vind ik ook prima voor een 2e of 3e keeper van Ajax. Kortom verlengen voor een jaar.
1 0
ETM
Dat al die 'smurf dit en smurf dat' posters nogsteeds hun onderbuik niet tot de orde hebben geroepen..
Je hoeft maar 1 zo'n itempje op you-tube te zien om te weten dat het een goede kerel is..

Inhoudelijk komt alleen 'zn lengte' als tegenargument steeds terug. Maar geen voorbeelden van hoezeer het hem opbreekt.

Je kunt ook zeggen een keeper met die lengte die het schopt tot keeper van Ajax moet wel wat kunnen.

Maar dat zeggen deze Gargamels natuurlijk niet ;)
1 0
xDusanTadic
Verlengen die vent alleen niet als keeper gewoon als de extra elftalleider. Je houdt je hart vast met hem op doel
0 -1
Jornnn
Hij zou een prima keeper zijn voor Feyenoord.
0 0
Aad82
FC Smurfen zoekt nog een ervaren keeper...
0 0
Dennis1964
En een FLUITER.
0 0
Amsterdamsetrots
Een goede 1e keeper halen als vervanger van Onana is wel wenselijk. Toch is Lamprou de perfecte 2e keeper met redelijk wat kwaliteit en een prima mentaliteit. Acht hem alleen nog niet klaar voor het grote werk.
0 0
ram
Nog niet? Die gast is al vrij oud he... dus die gaat niet meer klaar worden voor het grote werk.

Ik vind het best een goede keeper hoor. En een leuke kerel. Maar hij is vrij duur en ik denk dat Kotarski minstens zo goed is. Daarbij is er sowieso een aankoop nodig natuurlijk, als Onana vertrekt. Dus ik denk dat ik hem niet zo verlengen. Maar ja... ook best als ze het wel doen.
0 -1
Ajaxbrl
Van de zomer bij eventueel vertrek van Onana gewoon een top 1e en 2e keeper halen.
0 -1
Hagmag
Het kan een aardige jongen zijn met profmentaliteit.
Maar we hebben in het verleden zijn kwaliteiten kunnen zien.
Mocht weg bij de kakkerlak.
Redde het niet bij Willem II !!!!!!!!
Hij is te klein voor een keeper.
Met hoge ballen is hij zeer onbetrouwbaar.
Alles op een rijtje gezet conclusie:

Ongeschikt voor Ajax, heb nooit deze keuze begrepen.
Heeft gewoon te weinig kwaliteit en is onbetrouwbaar als keeper onder de lat.
Contract NIET verlengen svp.
0 -7
Ozymandias
Lamprou was in zijn laatste seizoen bij Willem II de Eredivisie keeper die op Onana na het hoogste percentage aan reddingen had. Hij was een geweldige keeper voor Willem II. Mensen die hem niet goed genoeg vinden als tweede keeper kunnen gewoon niet verder kijken dan zijn lengte en verleden als Feyenoorder.
4 0
afca4eva
De spijker op zijn kop. Daarnaast schijnt het dat hij heel goed in de groep ligt. Net als Ziyech in voor een geintje en kan met iedereen goed door 1 deur. Mensen onderschatten de waarde van dit soort gasten in teamverband!
1 0
Maxwell5
Exact!
1 0
Maxwell5
Exact!
1 0
Ozymandias
Volgens mij is Lamprou de ideale tweede keeper voor Ajax. Hij neemt genoegen met zijn rol zonder dat hij daardoor minder gemotiveerd traint. Hij ligt goed in de spelersgroep en vooral de jonge talenten hebben veel positiefs over hem te zeggen. Daarbij is hij kwalitief goed genoeg en zal hij niet zeuren als de derde keeper (die dan bij Jong Ajax kan spelen) wordt klaargestoomd als opvolger van de eerste keeper.
8 -2
ram
Ja.. daar heb je eigenlijk ook wel weer gelijk in.
1 0
Bensco
lamprou kwam binnen met een hoop kritiek. Het was een kakkerlak, geen clubjongen en hij hoorde hier niet thuis. Hij had echter wel potentie en goede statistieken die hij kon overhandigen (2e van de eredivisie in aantal en percentage reddingen na Onana). Lamprou doet het echter goed en staat momenteel zelfs voor Van Leer in de rangorde. Het is misschien niet je vervanger van Onana maar ik heb hem er graag bij als 2e keeper. Hij stelt zich professioneel op en is meer een zekerheidje dan die vorige keeper met 4 vingers was. Ze mogen van mij zijn contract wel verlengen.
11 -1
3*stars*3
4 vingers slaat nergens op, hij heeft er 9! ;-)

Ok beetje flauw maar snap jouw punt wel.
Ik blijf mijn twijfels hebben bij Lamprou door zijn lengte maar die v Leer is (nog) niet beter en ook niet zo groot volgens mij.
Had graag gezien dat Ajax destijds voor Unnerstal ging.
Kotarski is een talent maar heeft nog wat tijd nodig.
2 0
Bensco
Nee dat is het bizarre ook vind ik. Van Leer werd binnengehaald met het idee om Onana te vervangen maar tot nu toe is hij nog lang niet op het gewenste niveau. En tenzij hij ineens een stormachtige ontwikkeling gaat maken zie ik hem voorlopig ook niet als opvolger. Kotarski is goed maar die moet nog behoorlijk wat stappen maken. Ik denk dat Ajax de transfermarkt op moet deze zomer want ik zie op korte termijn geen Ajax 1 keeper opstaan. Of Onana moet willen blijven maar die wil volgens mij ook het buitenland in.
1 0
Ferd
Toch had Lamprou betere statistieken dan Unnerstal. Prima, en vooral gratis, versterking.
2 0
SWolff
Niet goed genoeg als 2e keeper, maar een prima 3e keeper. Je hoort hem nooit zeuren en weet zijn plek. Laat hem nog maar een jaartje verlegen om de periode te overbruggen, zeker als Onana weg gaat is het fijn om een beetje continuïteit te hebben.
1 -4