Neres wil hoger rendement: 'Seizoen nog lang'

David Neres hoopt dat hij dit seizoen zijn rendement nog wat kan opkrikken. Waar hij bijvoorbeeld vorig seizoen veertien goals wist te maken, staat de teller dit seizoen pas op drie doelpunten. Echt zorgen maakt de Braziliaan zich nog niet.

'Mijn statistieken waren vorig seizoen beter, maar we zijn nog niet halverwege het seizoen', zegt hij tegen Goal. 'Het seizoen is nog lang niet afgelopen. Ik hoop dat ik beter ga worden en mijn niveau kan verbeteren', aldus Neres, die op rechts een hoog rendement haalt. De aanvaller speelt dit seizoen echter vooral vanuit het middenveld of vanaf de linkerkant.

Neres ziet dat het dit seizoen de goede kant op gaat met Ajax, maar omdat er zoveel geld rondgaat in het voetbal, vindt de Braziliaan het lastig om over de toekomst te praten. 'Maar we willen allemaal beter worden met Ajax, We willen titels winnen en mochten sommigen van hen vertrekken, zal dat waarschijnlijk zijn omdat ze zich zo volledig mogelijk hebben ontwikkeld. Om over mezelf te spreken: ik wil pas vertrekken als ik er helemaal klaar voor ben.'

Abdelhak Nouri

Neres spreekt in het interview ook over Abdelhak Nouri. Nog altijd vindt Neres het moeilijk om over het onderwerp te praten. 'Ik weet niet eens wat ik moet zeggen, het is zo moeilijk. We spelen voor hem. Iedereen bij de club houdt zoveel van hem. De fans hebben ook veel affectie met Nouri. Ze zingen iedere wedstrijd voor hem. Dat geeft ons allen zeker motivatie.'

Shop hier jouw cadeaus voor de feestdagen!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
Neres heeft Ajax nog héél veel moois te laten zien ,persoonlijk zie ik hem het liefst op rechtse vleugel spelen .Bijna ongrijpbaar voor de verdedigers van de tegenstander ,en dan weet hij toch nog de bal vaak van de achterlijn te halen ,en tegelijkertijd voor te geven . Rendement gaat vanzelf verder omhoog , des te vaker hij in de basis staat ,waar hij hoort .
2 0
Sampaoli
Zijn loopacties en voortzetting zijn meestal van grote klasse, maar zijn dribbel en het opzoeken van tegenstanders is eigenlijk best wel matig. Hij probeert alles uit de combinatie te doen, maar echt een dribbel inzetten doet hij (te) weinig.
1 0
Ajax27
Ik ben bang dat het gewoon een wat matiger seizoen voor 'm gaat worden. Ik zie Neres liever op RB en Ziyech op 10, maar goed, de trainer ziet het liever andersom. Feit is dat Ziyech het erg goed doet, maar Neres door deze wisseling gewoon wegvalt in z'n rendement. Jammer voor hem, Ajax en z'n transferwaarde.
1 0
Ozymandias
Ten Hag durft het duidelijk niet aan met Ziyech op '10'. Ik ben het daar persoonlijk mee eens aangezien Ziyech als middenvelder te vaak de bal op een gevaarlijke plaats of een gevaarlijk moment verliest. Onder Bosz was dat minder een probleem doordat Sánchez de snelheid en felheid had om al die fouten van Ziyech op de lossen. Ajax mist momenteel zo'n type (of een stofzuiger op '6') om Ziyech als middenvelder goed tot zijn recht te laten komen.
1 0
Ajax#1900
Eens. In het buitenland zou Ziyech al helemaal niet op het middenveld kunnen spelen. Ik denk stiekem dat Eth best belangrijk gaat zijn in de carrière van Ziyech.
0 0
AFCAMM
Mooi dat hij het over ‘hen’ heeft, met betrekking tot transfers. Hopelijk houdt het in dat hij er echt niet mee bezig is en zich nog een tijd lang goed voelt in Amsterdam. Mooie afsluiting ook, fijn dat er zo’n gevoel heerst.
0 0
ETM
Toch wel een hartverwarmende tekst van die gozer.
Ik denk persoonlijk dat t goed komt met hem. Ontzettend veelzijdig, nog veel rek ook.
2 0
Erik1966
Goed ventje
5 0
ajaxajaxajax
Begin er morgen maar mee David.
3 0