Schöne: 'Hoop dat het er een beetje cool uitziet'

BVeenstra, 17-11-2018 om 12:30, 5532 views, DR |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lasse Schöne is vrijdagavond niet helemaal ongeschonden uit het Nations League-duel met Wales gekomen. Een kwartier voor tijd kreeg hij te maken met de elleboog van Tom Lawrence.

Schöne liep een hoofdwond op en omdat het bloedde, moest hij zich laten vervangen. Nu loopt  hij rond met aardig wat verband om zijn hoofd. 'Ik hoop dat de oren nog zichtbaar zijn, zodat het er een beetje cool uitziet', grapt Schöne in gesprek met DR. 'Ik had heel graag doorgespeeld, maar het was duidelijk dat ik van het veld af moest.'

Denemarken won het duel in en met Wales met 1-2 en Schöne merkt op dat het enorm moeilijk voor tegenstanders is om te scoren tegen de Denen. 'We werken daar hard voor en het is al moeilijk om tegen ons kansen te creëren. Als dat al gebeurt, hebben we ook nog een keeper - Kasper Schmeichel - die bijna alles tegenhoudt', doelt hij onder meer op een weergaloze redding van de goalie op een vrije trap van Gareth Bale.

Schöne begon de laatste drie interlands namens Denemarken in de Nations League in de basis. 'Ik denk dat ik die kans met beide handen heb aangegrepen. Het is ook niet moeilijk om in te stromen in een team dat al goed met elkaar speelt.' Aankomende maandag speelt Schöne met Denemarken in de Nations League tegen Ierland, maar de groep is al gewonnen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Middenweg401
Ehm.. nou nee, niet echt. :)
1 -4
gi0vanni
Hij moet naar van Halst voor advies. :d
0 0