Blind trots: 'Stralen uit dat we een team zijn'

BartVeenstra, 17-11-2018 om 11:25, 3846 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind merkt dat het in de selectie van het Nederlands elftal wel goed zit. Vrijdagavond werd met 2-0 gewonnen van wereldkampioen Frankrijk en na de eerdere 3-0 zege op Duitsland gaat het Oranje op dit moment voor de wind.

'De sfeer was ook fantastisch. Het is altijd mooi om in de Kuip te winnen', zegt Blind met een knipoog in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Ik denk dat we een mooie pot hebben neergezet. We zijn sowieso door en zijn groepshoofd in de kwalificatie. We kunnen nog eerste worden en dat is iets moois om naar toe te werken.'

Blind merkt dat men bij Oranje op dit moment plezier uitstraalt. 'We stralen ook uit dat we een team zijn. Er staat een ploeg die knokt. We willen aanvallend voetbal spelen, ik denk dat dat positief is', aldus de linksbenige verdediger, die hoopt dat Oranje deze lijn kan vasthouden. 'Maar we moeten niet gaan zweven.'

Heb jij jouw Ajax kersttrui al in huis voor de feestdagen?

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jackwolf
Super aankoop!!
6 0
Figo
Is in de media en ook op dit forum een aantal keren hard aangepakt maar wat speelt hij formidabel de laatste weken. Ook in Oranje ( zie hem liever centraal of op het middenveld) speelt ie grandioos. Gisteren geen moment in de problemen geweest. Tot nu toe een absolute versterking voor Ajax.
8 -1
Michels
Zeker een versterking voor Ajax. Vooral als hij zich blijft ontwikkelen zoals hij op het moment doet. Maar, 20 miljoen was gewoon te veel om voor hem neer te leggen (hebben Overmars en Blind zelf ook toegegeven). Ik hoop dat hij in de toekomst bij ons op 6 komt te staan.
0 -1
Sunny_Boy
Liever Blind op het veld bij Ajax dan 20 mln op de bank. Te veel is relativ.
0 0