Duitsers balen: 'Holland laat ons degraderen'

BartVeenstra, 17-11-2018 om 09:20, 12210 views, Buitenlandse media |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In Duitsland en Frankrijk is men erg lovend over het Nederlands elftal. Het team van bondscoach Ronald Koeman wist, nadat in de vorige maand Duitsland al met 3-0 werd verslagen, met 2-0 te winnen van Frankrijk.

'Holland laat ons degraderen', kopt BILD. 'Het laatste duel van Nederland met Duitsland is slechts een show.' Ook in Frankrijk is men lovend over de Nederlanders. 'Frankrijk buigt voor Nederland en heeft het lot niet langer in eigen handen. De ploeg werd bijna van begin tot eind overlopen', schrijft men bij L'Équipe.

De Franse krant schrijft dat Oranje niet veel tijd nodig had om haar aanvallende intenties duidelijk te maken. 'Na een rustige eerste helft begon De Kuip in de tweede helft te kolken en bleven de oranje aanvalsgolven maar komen.

Ook bij Le Parisien zag men een sterk Oranje. 'Oranje is op de weg terug onder leiding van Ronald Koeman. De dominante Nederlanders straften het gebrek aan ambitie van Frankrijk af. Vier maanden na de zegetocht in Moskou is de wereldkampioen zijn bonus kwijt.'

Heb jij jouw Ajax kersttrui al in huis voor de feestdagen?

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Mooi vind ik dat er een sterke realiteitszin is bij de spelers, ze weten dat dit nog geen prijs is of plaatsing betekent en dat het ook op de langere termijn bewezen moet worden.
Aanvankelijk was ik ver van onder de indruk van de spelwijze van Koeman, dat op zeker spelen gaf resultaat maar het was niet overtuigend.
Nu zie ik in de tweede helft meer creativiteit ,spelplezier en aanvallende fases en acties.
Dat heeft natuurlijk met de kwaliteit van de spelers te maken maar geeft wel aan dat we ook nog Nederlands kunnen spelen.
Als we dat meer gaan zien ga ik er in geloven en moet ik Koeman meegeven dat hij de selectie stapsgewijs toch naar het beoogde spel weet te coachen.
Mooi dat we er weer zijn nu zorgen dat we er blijven.
0 0
behangdelul
Ben bang dat die Duitsers maandag ineens op revival gaan en ineens vol gas er overheen klappen :(
1 0
grensjager
Dat kunnen ze beter maandag doen als over een paar weken!!
0 0
EricAjax1
Als Nederland gewoon zo blijft spelen als gisteren gaan alleen ploegen in vorm van ons kunnen winnen. Beide beentjes op de grond houden ;)
0 0
Bensco
die Duitsers knokken nergens meer voor. Ze hadden al een gebrek aan motivatie op het WK en in de nations League, dat zal komende wedstrijd echt niet beter zijn. Oranje moet voor volle winst gaan.
0 0
M.Olsen
Duitsland had op het WK geen gebrek aan motivatie hoor. Meer een gebrek aan spelers achter de bal bij een counter haha
0 0
Youri08
Maandag niet verliezen en ik heb een perfecte week in die Heimat ;)
0 0