'Dolberg samen met Cavani op lijstje bij Napoli'

NielsOpdam, 16-11-2018 om 13:55, 7016 views, Corriere dello Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kasper Dolberg staat op de radar van het Italiaanse Napoli. Volgens Corriere dello Sport is Edison Cavani de top kandidaat in Napels, maar is Dolberg één van de alternatieven achter de Uruguayaanse spits. 

Corriere dello Sport denkt dat Cavani, momenteel onder contract bij PSG, terugkeert naar Napels, omdat de Uruguayaanse spits in Parijs niet goed overweg zou kunnen met Neymar jr. en Kylian Mbappé. Mocht de transfer stuklopen heeft Napoli nog drie alternatieven op het oog. Dat zijn Mariano Diaz (Real Madrid), Krzysztof Piatek (Genoa) en Ajacied Kasper Dolberg. 

De Ajacied wordt, door de krant, in ieder geval al geïntroduceerd in Italië. 'Spelers worden al snel met iemand vergeleken, zo ook Kasper Dolberg. Ik zou hem wel eens willen vragen wat het effect was toen hij de 'nieuwe Ibra' werd genoemd. Het kostte hem amper een jaar om opgemerkt te worden en hij was net negentien jaar oud. Hij had zo vaak gescoord, dat hij ook onder de ogen van Cristiano Giuntoli (sportief directeur van Napoli, red.) kwam.' 

Heb jij jouw Ajax kersttrui al in huis voor de feestdagen?

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ambtenaar
Cavani of Dolberg....sorry maar dan kies ik voor Cavani.
1 0
Aeter
Ze hebben Milik een prima spits. En het alternatief van Mertens in de spits, werkt ook heel prima daar.
0 0
AjaxCitizen
Dolberg is er nog niet klaar voor om de overstap te maken naar een grotere competitie. Dit komt voornamelijk door blessures die ervoor zorgden dat zijn ontwikkeling stagneerde. Nog een seizoen Ajax zou slim zijn.

Ey, mag ik twee?
0 0
Ozymandias
Persoonlijk vind ik dat Ajax deze zomer geen (basis)spelers moet verkopen die tot minstens medio 2022 vastliggen. Dat geld dus onder meer voor Neres, Vd Beek, De Jong en Dolberg. Gemiddeld zullen dat soort spelers medio 2020 alleen maar meer waard zijn geworden ten opzichte van medio 2021. Het geld heeft Ajax sowieso niet nodig als de spelers die tot maximaal medio 2021 vastliggen (Ziyech, Onana en De Ligt) worden verkocht.
0 -1
AlexIbarra
Het mooiste zou zijn om ook Onana nog een jaartje te houden.

Ziyech en De Ligt zijn onze creatiefste en verdedigend sterkste speler, dat is wel genoeg schade voor 1 jaar. Van die 75-100 miljoen 25 herinvesteren en 10 mln apart leggen om koste wat het kost de rest hier te houden.

De Jong krijgt een middenveld dat meer op hem is toegesneden, Donny wordt belangrijker en hopelijk ook degelijker, Onana kan weg na een seizoen zónder blunders in internationale wedstrijden, Fico, Mazraoui, Neres kunnen hier nog genoeg leren en Blind en Tadic zijn hier net.

Misschien zie ik het te zonnig in maar waarom nog andere spelers laten gaan? Voorlopig zie ik onze jongens toch geen basisplaats krijgen bij de top-8 v Europa, de rest is geen vooruitgang. Evertons en Lazios gewoon wegsturen.
1 0
gi0vanni
Ik denk dat een de Jong die niet weg mag minder waard wordt omdat hij dan waarschijnlijk niet meer voor Ajax wil spelen. (ontevreden) En natuurlijk is het zo dat hoe korter het contract hoe minder waard.
1 -1
Ozymandias
Het lijkt me sterk dat De Jong zich zo zou opstellen. Zeker niet als hij één van de grootverdienaars in de selectie wordt gemaakt. Internationaal zijn driejarige contracten niet minder waard dan tweejarige contracten. Clubs willen namelijk best een jaar wachten om een speler transfervrij vast te leggen maar gaan echt geen twee jaar jaar wachten.
1 0
Joseph
Ik denk dat hij daar voorlopig geen problemen mee heeft, volgens mij heeft hij het hier naar zijn zin en ziet hij voor zichzelf nog genoeg uitdaging bij Ajax. Aanvallend wilt hij zichzelf verbeteren, dat is bij Ajax een stuk makkelijker.
1 -1
Ajax_026
Dat plus kan de hype rond De Jong nog groter worden??
(hype in positieve zin)
0 0
GrandMasterFlex
Ik denk dat Frenkie de Jong absoluut voor Ajax wil spelen., mits hij daarvoor beloond zal worden met contract als grootverdiener.
2 0
Redrum
Niks, nada, noppes: Napoli.
1 -1
Redrum
Napoli, net niks.
1 -1