Veltman: 'Heb het met een big smile gevolgd'

NielsOpdam, 14-11-2018 om 10:55, 4744 views, AT5 |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Joël Veltman geniet van de prestaties van Ajax, zo vertelt hij in gesprek met AT5De verdediger keerde dinsdag na zeven maanden blessureleed weer terug op het trainingsveld van De Toekomst.

'Ik heb het met een big smile gevolgd', begint Veltman. 'Ze behalen goede resultaten. Wat ze in de Champions League doen is mooi. We hebben nog maar één overwinning nodig en dan zijn we door. Laten we dat gelijk in Griekenland doen.' Voor Veltman is het succes in het miljardenbal wel dubbel. 'Tuurlijk is het zuur. Je weet wat je mist, want je hebt zelf in de Champions League gespeeld. Spelen in dat toernooi is het mooiste wat er is. Aan de andere kant ben ik hartstikke trots. Ik ken die jongens goed en hoe ze het doen is fantastisch.' Veltman grapt ook over het moment van zijn terugkeer. 'Ik kom voor de achtste en kwartfinales van de Champions League.'

De oud-aanvoerder was blij om dinsdag weer op De Toekomst te zijn. 'Het is niet zo dat ik met confetti aankom, maar het is een mooie stap in het revalidatieproces.' Zeven maanden na zijn operatie sluit Veltman langzamerhand weer aan bij de groep. 'Ik ben nu één keer in de week op De Toekomst. Volgende week ben ik er hopelijk twee of drie keer. Dat gaan we dan langzaam uitbouwen en uiteindelijk moet ik ook weer de duels aangaan.' Het revalidatieproces werkte Veltman in Zeist af. 'Daar kun je wat meer sparren met andere jongens, die ook geblesseerd zijn. Daarnaast is het ook puur mentaal, dat je die jongens niet naar buiten ziet gaan en dat je zelf in de gym moet rammen.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Ik denk dat hij een goede reserve is voor mazraoui, ik heb niet de indruk dat kristensen veltman uit de basis kan houden.
Vraag mij overigens wel af wat hij gaat doen, Veltman zal ook zien dat er voor hem geen basissplaats is en hij wou afgelopen zomer al weg. Als er deze winter een club voor hem komt, zie ik hem wel vertrekken.
0 0
KlasseLasse
fijn dat het goed met hem gaat! ondanks alles hebben we hem gewoob keihard nodig dit seizoen
3 0
Ajacied0343
Waar dan? Op rechtsback? Liever niet. centraal? Daar heb ik liever de Ligt, Wober, Blind en Schuurs voor Veltman.
0 -2
afcas
schuurs slaat in principe sowieso nergens op.
0 0
Ferd
op rechtsback als Mazraiou er niet is. Veltman is beter dan Kristensen en Orejuela
0 0
Ajacied0343
Waar dan? Op rechtsback? Liever niet. centraal? Daar heb ik liever de Ligt, Wober, Blind en Schuurs voor Veltman.
1 0
Ajacied0343
Waar dan? Op rechtsback? Liever niet. centraal? Daar heb ik liever de Ligt, Wober, Blind en Schuurs voor Veltman.
0 0
FlyingDutchMan
Centraal, als back & als routinier van dit jonge team. Alleen al voor de breedte van de selectie is het top!
1 -1