Veltman: 'Conditioneel nog veel bijspijkeren'

SJvanveen, 13-11-2018 om 18:10, 4439 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman stond dinsdag eindelijk weer tijdens een groepstraining op het Ajax-veld en daarmee ging een wens na maandenlang blessureleed in vervulling. In gesprek met Ajax TV sprak de voormalig Ajax-captain over zijn herstel en gevoel nu zijn terugkeer steeds dichterbij komt. 

'Het voelt heerlijk. Als je aankomt en de jongens ziet trainen, dan denk je: daar wil ik ook staan. Ik heb al veel buiten op het veld getraind, maar het merendeel in Zeist gedaan. Nu is het op de club en één keer in de week, maar we zullen het gaan uitbouwen', startte hij de conversatie met het clubkanaal van de Amsterdammers. 

Veltman stelt dat hij nog niet voluit de duels durft aan te gaan, maar dat dat onder andere door oefeningen als een-tegen-een met Daley Sinkgraven het langzaam terugkomt. 'Ik wil geen risico nemen', legt hij uit. 'Je moet geen grotere stappen nemen dan die je kunt maken. Ik doe mijn ding. De stabilisatie van mijn knie is goed, al valt er conditioneel nog veel bij te spijkeren. Het plan is om elke week te kijken hoeveel ik kan doen en waar ik dat kan doen. Gelukkig wordt het steeds leuker, hoe gek het ook klinkt', besloot de verdediger. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sterretje73
Met alle respect maar ik heb Joel echt geen moment gemist en geheel toevallig draaien we 3 tandjes hoger sinds hij er niet meer bij is. Hoe dan ook hoop ik eerlijk gezegd dat zijn terugkomst de balans niet in negatieve zin verstoord.
1 -3
L1tman3n
Joel heeft veel voor ons betekend! Gewoon fijn om erbij te hebben. Hoeft toch niet gelijk basis?
1 0