Radio 1: Benfica - Ajax in één minuut

BVeenstra, 08-11-2018 om 11:10, 8614 views, NPO Radio 1 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De radiocommentatoren van NPO Radio 1 Langs de Lijn beleefden net als de fans van Ajax en Benfica een intense wedstrijd woensdagavond. Het duel tussen beide ploegen eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Met die uitslag is Ajax uiteraard tevreden. De voorsprong van vier punten op Benfica blijft daardoor intact en met nog twee wedstrijden te gaan is overwintering in de Champions League nabij.

Benieuwd hoe radiocommentatoren Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu de wedstrijd beleefden? Klik dan hier en beluister het audiofragment. Benieuwd naar het commentaar van Ziggo Sport-verslaggever Sierd de Vos bij de goal van Dusan Tadic? Klik dan hier.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Ik heb de wedstrijd terug gezien met Sierd. Dat is veel leuker en nog oprecht ook. Die zeikt de volgende dag niet alles af voor de cijfertjes. Noemde die gast met dat staartje een teletubbie en toen die gozer begin tweede helft deed alsof hij op zijn bek was geslagen met een boksbeugel terwijl hij door Frenkie in zijn nek werd geaaid zei Sierd, had hij hem maar op z'n bek geslagen die aansteller. Haha het commentaar van Sierd was weer geniaal
0 0
afca87
Ja die is er lekker op te luisteren
0 0
afca87
Hebben we de thuis match nog
0 0
BVeenstra
Jazeker: https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/116416/radio-commentators-gaan-los-tijdens-ajax
0 0