Neres gunt Keizer zijn kans bij Sporting

Ajax-aanvaller David Neres is blij dat Marcel Keizer de kans krijgt als trainer bij Sporting Clube de Portugal. Naar verluidt is Al-Jazira al akkoord gegaan met een vertrek van de oefenmeester naar de Portugese topclub.

'Hij is een goede trainer. Ik heb wat tijd met hem doorgebracht en ik denk dat hij een toevoeging is voor Sporting', zegt Neres tegenover A Bola. 'Hij heeft alles om te slagen. Hij heeft de mindset van Ajax om mooi voetbal te spelen, met altijd veel balbezit. Het is ook een rustig persoon.'

Neres maakte Keizer mee in de eerste seizoenshelft van het seizoen 2017/2018. Uitgerekend in die seizoenshelft maakte de Braziliaan een uitstekende periode door. Met acht goals en negen assists was Neres onder het bewind van Keizer behoorlijk op dreef. Eerder gaf ook al Ajax-trainer Erik ten Hag aan blij te zijn voor Keizer.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Hoe hij jong Ajax liet voetballen, damn!!! Gewoon de absolute pech gehad dat Nouri is overkomen wat hem is overkomen. Had echt veel meer krediet verdiend.
1 0
PetrusKeizer
ajax heeft hem als oud vuil aan de kant gezet, terwijl er duidelijk wél vooruitgang was in t spel. Maar nee: sarretje: te weinig vooruitgang.
En bij de aanstelling v Hag? Sarretje: De doelstelling voor de nieuwe trainer is volgens Van der Sar helder. "We staan nu vijf punten achter en er komen twee moeilijke wedstrijden aan, maar de insteek is kampioen worden. We spelen nog zestien wedstrijden en we moeten die alle zestien winnen."
1 0
BokkieBokstra
Die van der Sar en Overmars, hele minne actie. Heb niets met deze twee mannen en zal er geen traan om laten als ze weggaan.
0 0
Fvy
Gun het hem zeer!
1 0
onderhetmaaiveld
Marcel Keizer...mooi mens, goede trainer/coach.
2 0
PowNed
Mooi mens, zeker. Ik durf alleen geen oordeel te geven of het een goede trainer/coach is.
Dit kan je niet zeggen na 4 maanden Ajax...
4 0
Ferd
Hij is al wat langer trainer dan die 4 maanden he. Bij Telstar dwepen ze nog met hem, bij Cambuur vonden ze het vreselijk dat hij weg ging, bij Jong Ajax speelde hij waanzinnig, en bij Ajax 1 zag je ook een stijgende lijn. Daarom: goede trainer/coach.
1 0
ajaxinho
Ook Al-Jazira probeerde hem te behouden.

Een trainer die zijn ploeg wil laten aanvallen is nooit verkeerd.

Wat mij opviel is dat zijn voetbal plezier uitstraalt..
Of dat toeval is weet ik niet, want ik heb Telstar, Cambuur nooit gezien.
Ik neig van niet, want het seizoen stond in het schaduw van...
0 0
Sterspeler
Gezien de omstandigheden met Nouri haalde hij het maximale uit zijn spelers. Ik denk dat itt ten Hag, dat hij wel met die selectie kampioen was geworden. (Niet wegens tekorten van ten Hag, maar de spelers zaten in een soort van rouwproces en hij zat daar als trainer ook middenin wat de band enorm versterkte. Dat zag je in zijn laatste wedstrijden terug.)
2 -2