Bonnah: 'Kijk veel naar backs Manchester City'

SJvanveen, 06-11-2018 om 19:30, 5580 views, Talent Tuesday Show |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Solomon Bonnah, verdediger van Ajax Onder-17, heeft in de Talent Tuesday Show van Ajax TV gesproken over zichzelf. De jongeling sprak over koppen, hoe hij is omgeturnd van nummer tien naar verdediger en zijn dromen voor de nabije toekomst. 

In gesprek met de presentator komt Bonnah over als een nuchtere en zelfverzekerde jongen. Hij kwam in 2012 bij Ajax en momenteel heeft hij zich opgewerkt tot basisspeler bij de Onder-17 ploeg van de Amsterdammers. 'Bij Zeeburgia was ik nummer tien en Ajax haalde mij ook als nummer tien', bijt Bonnah het spits af in de conversatie. 'Maar ik stond een wedstrijd achterin, het ging goed, waarna ik uiteindelijk mij tot verdediger heb ontwikkeld.' 

Bonnah omschrijft zichzelf als een speler met meer doorzettingsvermogen en mentaliteit dan talent. 'Hard werken, elke dag', geeft het talent aan. 'Ik kom naar de training met de gedachte dat ik beter moet trainen dan gisteren. Die gedrevenheid zit in me, want mijn vader is ook een sterk persoon. Je moet er vol voor gaan en daar ben ik nu mee bezig', laat Bonnah weten.

Zijn droom is spelen bij Ajax en daarna Manchester City. 'Over tien jaar heb ik Ajax 1 bereikt met een mooi debuut waarbij ik bij mijn eerste actie direct een bal afpak. Ik wil de Champions League winnen en spelen bij City. Zij zijn een team zoals onze trainer wil dat wij voetballen. Ik kijk (hierom) veel naar de backs van City', besluit hij. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Zwan
Prachtig voetbal daar (wat wil je met dat geld), maar een verschrikkelijke club dat City #againstmodernfootball
0 -1
Ferd
Vergis je niet, dit zijn hele jonge jongens. Die kennen City niet beter als één van de toonaangevende clubs in Engeland. Die kennen de tijd niet dat City slechts meehobbelde. Vanaf dat zij voetbal kijken speelt City altijd om de titel, vaak met mooi voetbal.
1 0
Van Reenen
Ik kijk veel naar de backs van City? Hoezo? Die backs kijken juist veel naar Tagliafico en Mazraoui. Dus wil je verder komen, kijk dan niet verder dan je neus lang is.
0 0