MD: 'Barca heeft Dolberg op lijstje spitsen staan'

BVeenstra, 02-11-2018 om 11:15, 9815 views, El Mundo Deportivo |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Bij FC Barcelona is men druk op zoek naar een opvolger van Luis Suárez. De ex-Ajacied is op dit moment 'pas' 31 jaar, maar de Catalaanse club heeft verder niet heel veel achter de hand, zegt El Mundo Deportivo. De Spaanse krant meldt dat onder meer Kasper Dolberg een van de spitsen is die in de gaten wordt gehouden.

Het medium schrijft verder dat Harry Kane de absolute droomkandidaat is. De Engelse spits speelt nu nog bij Tottenham Hotspur en kan gezien zijn leeftijd (25) voorlopig nog wel even mee. Twee andere spitsen die worden gevolgd zijn Timo Werner (RB Leipzig) en Dolberg. Over beide spitsen wordt geschreven dat zij veel potentie hebben, maar ook dat zij zich het laatste jaar niet heel erg ontwikkeld hebben.

Matthijs de Ligt

El Mundo Deportivo weet ook te melden dat Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, diverse topclubs heeft laten weten dat de vraagprijs voor De Ligt rond de zestig miljoen euro ligt. Het lijkt erop dat FC Barcelona, Juventus, Manchester City en Bayern München gaan uitmaken waar de toekomst van De Ligt ligt.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
60 miljoen voor de Ligt als ze hem nog een jaar bij ons laten, anders natuurlijk veel meer. Moet meer opbrengen dan van Dijk. Is nu al beter en wordt alleen maar beter.

Dolberg blijft nog een jaar, na het EK kunnen we Suárez erbij betrekken. Moeten we nog een mooi talent zoeken voor daarachter.
0 0
Pierre Heno
Ja....onderaan het lijstje waarschijnlijk.
0 0
NotForSale
Kasper ruilen voor Suarez ik teken direct
0 0
Babayaka
verzin eens wat anders , zoek naar een etoo of iets dergelijks, stop eens met shoppen in nederland.
0 0
Bocarra
Nep nieuws
0 0
Youri08
60 miljoen direct en 20 tot 30 miljoen aan bonussen neem ik aan.

Ik vind echte spitsen niet bij Barca passen. Die spelen altijd met spelers die van de zijkant of midden komen maar eigenlijk nooit met een vaste, diepe spits. Denk dat Zlatan de laatste was en dat was ook niet een super huwelijk qua spel. Snap Kane dan ook niet als optie. Neem aan dat Dolberg zich eerst een paar jaar moet bewijzen voor Barca een optie is.
0 -1
31xAjax
ben bang dat de huidige Dolberg maar 10M of maximaal 15M opbrengt......
0 -1
ajax4ever01
Alleen te ruil tegen Suarez
0 0
Ruff Rhythim
AH...daar is El Mundo Deportivo weer met hun periodieke Ajax-nieuws...
2 0
AjaciedForLive
Ruilen?
1 0
gi0vanni
Overmars kennende zal dit bericht wel niet kloppen want dat zou hij niet in de media gooien. En als het wel waar is zal hij wel de minimale biedprijs hebben gezegd. Dat het duidelijk is dat ze niet met 25/30 mil moeten aankomen dat ze elkaar moeten zien te overtreffen vanaf 60 mil.

Ajax zou hem aan Barca kunnen verkopen met de Jong met korting maar dan wel Suarez uiterlijk op zijn 33e terug. Zou wel leuk zijn maar ik denk dat alleen in fifa Suarez naar Ajax terug komt. Hij zit met zijn gezin in een droomstad. Maar goed wensen hoeven niet altijd realistisch te zijn.
0 -1
Duif63
En wat als Suárez dat niet wil of over jaar zijn kruisband scheurt ? Dan hebben wij 2 spelers met korting verkocht. Lekker zakelijk.
0 0
gi0vanni
Dat kan met elke speler gebeuren die je koopt. Ajax heeft al een tijd zonder pak weg Dolberg gezeten door een blessure. Maar in dat geval mogen ze een toekomstige speler voor wat meer ophalen of korting geven op een andere speler. Goede banden met een club kan handig zijn. Met als bonus het bewijs dat je via Ajax bij je droomclub kan komen. Het is altijd mooi als een speler als Suarez zegt het meeste bij Ajax te hebben geleerd. Dat is prima reclame dus meer kans dat talenten willen blijven of naar Ajax toe willen. Of dat Ajax in de toekomst een talent van ze voor 3 ton mag overnemen dan is het ook prima. (Bij voorkeur de beste keeper.) :d
0 0
Radie125
Dolberg ruilen voor Suárez plus 35 miljoen bij betalen
0 0
ambtenaar
Scoort in de eredivisie niet eens +20 goals, heeft dus niks in een sterkere comp te zoeken.
1 -2
WeerDinges
Zullen we anders gewoon van bestuur, directie en Technische staf ruilen? Kan iedereen het geld in de portomenee houden.
0 0
AjaxPassion
Meen laatst op AS een stukje gelezen te hebben in de trant van: "Niet elk gerucht zal op deze site geplaatst worden".

Zal het wel niet goed gelezen hebben...
0 0
chrisjuhhh
Dan heb je het nieuwe gerucht nog niet gehoord zeker .:)
0 0
Jessey1981
Lijkt wel begin eind jaren 90 begin 2000. Al onze pareltjes staan in belangstelling van de clubs.
0 0
gi0vanni
Eerder de mid jaren 90. Begin jaren 90 werd er aan een team gewerkt dat niemand echt iets van wist. Eind jaren 90 waren dramatisch omdat de leegloop toen al was ingezet.
0 0
stopperspil
Strik erom
1 -2
chrisjuhhh
de Ligt 60 miljoen ??
Ik dacht dat Overmars zei 75 miljoen ??
City bied 90 miljoen dus een gat va 30 miljoen ???

Weet je wat we houden deze spelers gewoon een jaar en verhogen de salarissen van de Ligt , de Jong , vd Beek , want Neres , Dolberg , Ziyech , Mazraoui , Onana , Tagliafico hebben hun contract nieuw , vernieuwd eo aangepast
0 0
gi0vanni
Ja goed idee. Alleen gaan die spelers nooit tekenen want die gaan voor het buitenland. Denk maar aan Eriksen en Vertonghen. Of een op een punt vergelijkbare situatie met Sanchez en Suarez. Die hadden dan nog wel een langer dan een jaar contract maar die wouden ook niet blijven.
0 0
chrisjuhhh
Hoe dat zo als ik vragen mag ?
Want deze jongens zijn niet op het geld belust die willen spelen en dat kan komend seizoen prima nog bij Ajax .

Vergeet niet deze jongens hebben een prima salaris en de club van 100 daar wil Frenkie de Jong ook in net als de andere .

De spelers die jij opnoem zijn uit een andere tijd en is totaal niet te vergelijken met nu met Sanchez als uitzondering .

Sanchez kwam naar Europa voor succes en geld en is anders dan wat er nu rondloopt bij Ajax .
Ook denk ik dat als Ajax wel de CL had gehaald hij was gebleven , want de CL wedstrijden speelde hij wel tegen Nice toen .

Ook de transfer haalde Ajax uit het slop en was het begin van wat je nu meemaak .
0 0
Adios
100 miljoen voor Matthijs en Kasper samen
0 -4
Jornnn
Hoezo? Zijn ze in de bonus? De Ligt wordt dit jaar golden boy. Die gaat straks voor 80 weg in deze gestoorde markt.
0 0
Ajaxxxisdebeste
200 miljoen
1 0
Restored
n.t.k.
0 0
Duif63
Ah, dat vervelende clubje uit Catalonië laat ook weer van zich horen. Hebben die lui zlf geen jeugdopleiding meer ? Het is daar toch allemaal zo geweldig geregeld voor de jeugd, dan moet een fatsoenlijke spits opleiding toch geen enkel probleem zijn ?
1 -1
amthree
Jeugd kennen ze niet meer daar, ze kopen liever spelers en doen alsof hun die spelers hebben gemaakt.
0 0
Sunstridr
Hebben zij wel in Munir maar die vertouwen zij niet, plus Paco Alcacer (die ze van Valencia gekocht hebben) maar ja, ze moeten bijna elke jaar, een nieuwe speeltje hebben.
0 0
Bloedgezellig
Wordt tijd dat dolberg zijn act van ongelofelijke coole gozer naast zich neerlegt een gaat voetballen
0 -7
RusselWestbrook
Wordt tijd dat jij stopt met trollen.
1 0
Ajax#1900
Booom
1 0
RaynoFischer
Als er iemand gewoon zijn ding doet en geen act opvoert is dat Dolberg wel....
Zo was hij ook gewoon in het jaar met Bosz en in de jeugd. :P
2 0
Bjorn
Volgens mij is De Ligt meer waard. Hij is zo ongelooflijk compleet en nog zo jong.
4 0
Rentokill
Das een leuk startbod. Dan weet je dat clubs als Barca niet meteen afhaken en dan weet Manchester City ook meteen dat ze daarom er flink overheen zullen moeten gaan. Uiteraard is de Ligt nu al veel beter dan van Dijk. Ik gok, met de kennis van nu dat het in de zomer rond de 80 uitkomt.
3 0
Ronaldinho020
60 miljoen? Dat denk ik niet
2 0