De Wit debuteert in voorselectie Jong Oranje

NielsOpdam, 31-10-2018 om 13:50, 3751 views, Ons Oranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Carel Eiting, Perr Schuurs, Dani de Wit en Kaj Sierhuis zijn door bondscoach Erwin van de Looi opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje, zo meldt de KNVB. De Wit maakt zijn debuut in de voorselectie. Jong Oranje speelt een oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland. De definitieve selectie wordt bekendgemaakt op vrijdag 9 november. 

Het is de eerste keer dat De Wit is opgeroepen voor Jong Oranje. Sierhuis is al eerder opgenomen in de voorselectie, maar maakte nog nooit zijn debuut in de definitieve selectie. Eiting en Schuurs maakten beiden al hun debuut in Jong Oranje. Verder is ook ex-Ajacied Deyovaisio Zeefuik, momenteel actief bij FC Groningen, voor het eerst opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. Oud-Ajacied Justin Kluivert is, net als de vorige interlandperiode, opgenomen in de selectie van Jong Oranje in plaats van het grote Oranje. 

Jong Oranje oefent op vrijdag 16 november tegen Jong Duitsland in het Sparda Bank Hessen Stadion in het Duitse Offenbach.

Volledige selectie:

Keepers: Jan Hoekstra, Maarten Paes, Kjell Scherpen

Verdedigers: Rick van Drongelen, Justin Hoogma, Sherel Floranus, Tyrell Malacia, Perr Schuurs, Deyovaisio Zeefuik

Middenvelders: Deroy Duarte, Carel Eiting, Ferdi Kadioglu, Teun Koopmeiners, Dani de Wit

Aanvallers: Tahith Chong, Jay-Roy Grot, Justin Kluivert, Donyell Malen, Kaj Sierhuis

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AsensioWillemsen
Zou fijn zijn als ze zich eens weten te plaatsen voor het EK
0 0
RayJordaan
Zeer matige selectie zeg
2 -1
AjaxGLM
Met Koopmeijners, Chong, Malen, Eiting, Kluivert, Schuur zit er echt wel potentie in deze selectie. De jong-oranjes die de EK's wonnen destijds zijn uiteindelijk ook niks geworden, Dus veel zegt het allemaal neit
1 -1
Moozz03
Komt doordat jongens als de Ligt, Bergwijn, Danjuma, Ake, TMF, tete etc etc al bij het grote oranje zetten. tsja, dan moet je naar de B-keuze gaan kijken. Alleen jammer dat er dan niet meer jonge talenten als Chong doorgeschovenworden. Denk dat Chong het hoogste plafond heeft van hen allemaal, Malen, Schuurs en Kluivert daar onder en de rest allemaal eredivisie spelers (max).
0 -1
altijdwelwat
Schuurs qua talent hoger wegzetten dan Koopmeiners gaat nergens over. Koopmeiners is momenteel de meest succesvolle passer van de hele eredivisie in een matig draaiend AZ . Die jongen is pas 20 jaar en gewoon een zeer groot talent die ik volgend jaar bij een mogelijk vertrek van de Jong graag zie komen. Verder geen hele bijzondere groep, aantal twijfelachtige spelers en vreemd ook dat die keeper van Emmen erbij zit.
1 0
AjaxPassion
Meest succesvolle passer in passes die aankomen? Of wat?

Daar waren ze onder FdB ook goed in met tikkie breed etc...
0 0
AjaxGLM
Geen echte fan van het type De Wit, maar als ik kijk naar het huidige Ajax. De rol van Vd Beek, die ik echt veel talentvoller dan De Wit vind, past wel echt bij De Wit. Denk zelfs dat De wit, dit constant naast de spits staan en hard werken zelfs beter kan dan VdBeek en waarschijnlijk vaker zou scoren. Hoop echt dat Ten hag en VdBeek samen in gaan zien dat deze rol totaal niet past bij Vdbeek en ook niets toevoegt aan Ajax, dan zouden we langzaam de oude Vdbeek terug kunnen krijgen.
3 -1
ram
Donny is een Klaassen 2.0 en Dani een Klaassen 0.5. Inderdaad dezelfde types.

Aangezien ik geen fan van Klaassen ben, weet je ook hoe ik Dani inschat. Maar voor slotfases is Dani best een redelijke invaller maar écht niet meer dan dat. Ik zie hem ook echt niet beter presteren dan Donny.
0 0