Broer Kasanwirjo dolt: 'Dan ga ik hem poorten'

BVeenstra, 25-10-2018 om 08:40, 6104 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De broer van Ajax-jeugdspeler Neraysho Kasanwirjo, Nerivio, hoopt in de toekomst ooit als PSV'er tegen zijn broertje, die dan in het eerste bij Ajax moet spelen, uit te komen. Dat vertelt de negentienjarige aanvaller van SC Buitenveldert, dat tweede klasse speelt op zaterdag, in een interview met De Telegraaf.

Nerivio speelde eerder bij Zeeburgia en Almere City en in de toekomst hoopt hij alsnog het profvoetbal te bereiken. 'En dan bij PSV. Dat vind ik gewoon een heel mooie club. Steven Bergwijn is mijn grote voorbeeld. Ik wil net zo goed worden als hij', spreekt hij vol bewondering over de voormalig jeugdspeler van Ajax.

Even later blijkt waarom hij dat zo graag wil. 'Mijn broertje Neraysho speelt bij Ajax onder 17. We hebben heel veel discussies thuis over het spelletje. Dan plaag ik mijn kleine broertje dat ik hem dan ga poorten als ik bij PSV tegen Ajax zou spelen. Vroeger, toen we op een klein kunstgrasveldje voetbalden, probeerden we ook altijd al de panna uit op elkaar. Dat was altijd het hoogtepunt.'

Geniet jij ook zo van Ajax in de Champions League? Scoor dan nu dit unieke groepsfase t-shirt in de fanshop van Ajax!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chesterson93
Heb het idee dat velen hier getriggerd raken door “PSV”. Heel zonde en dat dat zegt meer over hen dan over deze Nerivio.
0 0
3*stars*3
PSV een hele mooie club noemen, dan ben je niet goed in je hoofd...
1 0
AsensioWillemsen
Waarom maakt Telegraaf dit artikel?
1 0
robsch
Stoer man
1 0
D4nny
Echt een nietszeggend stukje in mijn ogen. Dat je daar de moeite voor neemt om het op het net te zetten...
2 0