'Winnen echt niet even makkelijk van Feyenoord'

BVeenstra, 24-10-2018 om 08:35, 6247 views, De Telegraaf |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Donny van de Beek is het niet eens met de mensen die zeggen dat Ajax zondagmiddag simpel gaat winnen van Feyenoord. De Amsterdammers winnen in de Eredivisie veel wedstrijden met ruime cijfers en in de Champions League staat Ajax na drie duels bovenaan in de groep, terwijl Feyenoord bezig is aan een kwakkelend seizoen en Europees al uitgeschakeld is.

Dat Ajax de favoriet is in de Klassieker is dan ook logisch, maar Van de Beek houdt zich op de vlakte. 'Het is echt niet zo dat we even makkelijk gaan winnen', zegt de middenvelder in De Telegraaf. 'Zij hebben ook goede spelers. We zullen met dezelfde intensiteit moeten spelen. Dan heb ik wel vertrouwen in een goede afloop.'

Veel basisspelers

Waar Van de Beek eerder dit seizoen op de bank zat, was het nu David Neres die plaatsnam aan de zijkant. 'Ik weet hoe vervelend het is als je niet mag beginnen. Maar ik zie nu ook hoe we deze overwinning met z’n allen over de streep trekken. De trainer zegt ook altijd dat we veel basisspelers hebben. Dat is ook zo', spreekt Van de Beek wijze woorden.

Door de 1-0 zege op Benfica staat Ajax er nu heel goed voor in de Champions League. De voorsprong op de Portugezen is vier punten. 'We zijn er zelfs al als we Benfica over twee weken ook in Lissabon verslaan. Maar zo ver is het nog lang niet. We speelden hier tegen een heel sterke ploeg.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Radie125
Donny die gasten gaan we slachten
0 0
Red Devil
Heel goed Donny want je moet ze niet wijzer maken dan ze zijn en dan zondag gewoon vol gas voor de dubbele cijfers gaan tegen dat 010.
0 0
kampioen0809
O jawel Donny, 6-0!
0 0
Suarez01
De vraag is niet of het bij de kakkies dun door de broek loopt maar in hoeveel kleuren:)
0 0
Radie125
In de kleuren van de homovlag denk ik
0 0
Vlieske
Ach nu doen ze ineens met zen allen en zijn er meer dan 11 basisspelers. Paar weken geleden zei je toch compleet iets anders.
0 0
Jaridebeste
Verstandige teksten. Tuurlijk verwacht je als supporter en in de media dat Ajax van Feyenoord gaat winnen maar eerlijk gezegd is het mij wel iets te veel hosanna. Laten we een beetje nuchter blijven en zondag afwachten en dan hopen dat onze spelers ze inderdaad laten zien hoe geweldig goed ze kunnen voetballen! En dat iedereen heel blijft.
1 -1
PJSM
Als Ajax z’n niveau haalt verwacht ik een walk over en gaat het 3, 4 of mss wel 5-0 worden. Maar blijft een wedstrijd op zich.
0 0
AFCAMM
Die voorlaatste alinea; hopelijk is dat besef en gevoel er nu echt. Het besef dat je soms vanaf de bank start, omdat de tegenstander ergens anders om vraagt. Het gevoel dat je het ‘met elkaar’ doet. Iedereen is onderdeel van het team en iedereen kan belangrijk zijn, maar het verschilt soms per tegenstander wie er beginnen.
1 0
voorkennis
ooh wat hoop ik dat ze die kakkies volledig van de mat vegen.......
Je wordt er misselijk van als je op FR12 af en toe even meeleest
1 -1
AFCA76
Het zal hopelijk een slachtpartij worden...Maar wat heb je nou te zoeken bij die kakkies forum? Laat ze zeiken. Algemeen bekend dat de haat (vloeiend uit jaloezie en de falen van eigen) is groter dan hun eigen clubliefde. Het zijn net kleine verwende koters in een winkelcentrum die de boel bij elkaar liggen te schreeuwen, omdat ze hun niet krijgen.
1 0
Lane 8
Waarom zou je überhaupt meelezen daar???
2 -1
The
Omdat leedvermaak leuk is, daarom.
2 -1
ST
Inderdaad een volwassen reactie. De werkelijkheid is natuurlijk anders. We gaan ze 4-0 op hun kloten geven:

Onana
Mazraoui - De Ligt - Wober - Nico
Vd Beek - Blind - F. De Jong
Ziyech - Tadic - Neres
2 0
HZMKK
Idd volledig mee eens! Zo moet je spelen! Aanpakken dat misselijke uitschot
1 0
afcas
ik hoop zo erg op die opstelling he. helaas is het tegen beter weteb in.
1 0
Labrador
Volwassen reactie. Doet hij goed. Vandaag lekker nagenieten en morgen de volle focus op Zondag
2 -1