S. De Jong: 'Zal met Ajax gaan praten'

JesseTH, 12-10-2018 om 18:40, 18375 views, Voetbalzone |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Siem de Jong weet nog niet hoe zijn carrière er na het huidige seizoen uit zal zien. De middenvelder gaat naderhand een gesprek aan met de Amsterdamse club, maar speelt voor nu nog op huurbasis bij Sydney FC.

'Daarna heb ik nog een jaar contract bij Ajax', vertelt De Jong in een video op de website van Voetbalzone. 'Ik kwam hier om een goed seizoen te draaien, daarna heb ik nog niets op de planning staan. Ik zal open staan voor alles. Ik zal met Ajax gaan praten over wat we willen. Ik zal naderhand ook met Sydney spreken. Voor nu focus ik me op het seizoen.'

Aan het voetbal in Australië is De Jong opgevallen dat de snelheid hoog ligt door het directe spel. 'De spelers werken hard, het zijn moeilijke wedstrijden. Iedereen zit erbovenop en je moet snel zijn aan de bal. Het gaat gaat ook snel op en neer, dus je moet fysiek sterk zijn. Het is goed om hier te spelen. Op die punten kun je jezelf hier verbeteren.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Afschrijven deze jongen.

Bedankt voor bewezen diensten Siem!
0 0
Daveajax1976
Waarom verhuurd ?
Had Siem graag op de bank willen zien !
Al was het maar als pinchhitter
0 -2
Sampaoli
Hou toch op man. We hebben Klaas-Jan als pinchhitter en als aanjager Dani de Wit, dat vind ik al meer dan genoeg non-voetballers op de bank.
1 0
chloorbestendig
Nog een jaartje psv joh!
0 0
amstardammer020
3 jarig contract was ook helemaal belachelijk, zag dan liever nigel terug, een echte amsterdammer...
2 0
Jornnn
Gewoon 2 jaar verhuren aan Sidney. Wellicht bloeit hij op bij veel speelminuten. Daarna wellicht een mooie carrière nog. Niet bij Ajax overigens. In het streef niveau komt hij tekort.
1 0
EzraAjax95
Ik zou gewoon lekker in Australië blijven. Heerlijk land en altijd lekker weer!
3 0
insectenverdelg
hppr zelden is een speler roepen dat t nivea van zon soort competitie eigenlijk te laag voor hem is en dat hij t met 2 vingers on de neis doet. Volgens mij roep zelfs Sneijder nog dat zanbak een heel goed niveau was....
1 0
Sterspeler
Sneijder roept sat omdat hij geen gezichtsverlies wil lijden. Dus probeert hij zn omgeving te overtuigen. Australie is lekker man. Land is te mooi en het volk te relaxt om je daar druk over te maken denk ik dan.
1 0
Dondy
Genoeg bier gehad?
0 0
Michels
Die jongen is helaas nooit meer op niveau terug gekomen na die klaplong. Echt zonde! Ik had die jongen veel meer gegund toen hij hier vertrok.
4 -1
mvdk
Toch zonde dat zijn carrière zo in een slob is geraakt. Siem is een jongen die ik het als persoon erg gun om te slagen. Goede gozer!
6 -1
oudzuid2
is niet meer van het niveau dat Ajax nastreeft. Donny is eenzelfde type speler en op alle vlakken beter. en die zie ik (als een van de weinigen) volgend jaar ook nog wel bij Ajax spelen
0 -3
gi0vanni
Als hij het daar goed doet wil hij misschien daar naar toe. Zou mooi zijn voor bijde partijen. Siem blijft een geweldige speler voor Ajax die veel belangrijke goals heeft gemaakt maar dan wel in zijn eerste periode. Ik wens Siem indien hij vertrekt het beste toe. Komt te kort voor dit Ajax maar heeft alles voor de club gegeven dus respect voor hem is terecht. Een echte Ajacied.
7 -1