Hooghouder Sean: 'De Ligt maakte een grapje'

BartVeenstra, 12-10-2018 om 15:20, 20819 views, Ajax TV |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Liefst 2245 keer hield Ajax-jeugdspeler Sean Steur de bal hoog. Hij had nog wel iets langer door kunnen gaan, maar omdat de wedstrijd tussen Ajax en AZ ging beginnen, moest hij stoppen. Het aanwezige Ajax-publiek baalde daarvan en uit protest klonk zelfs een fluitconcertje.

'Dat vond ik niet zo heel leuk', zegt het talent tegenover de Ziggocam van Ajax TV over het moment dat hij moest stoppen. 'Ik was lekker bezig, maar ik had ook wel lamme benen. Je doet het wel twintig minuten lang', zegt Steur, die daarna in de spelerstunnel een gesprekje had met Ajax-captain Matthijs de Ligt. '2245? Wel veel hoor, ik had 48', zei De Ligt. 'Ik denk dat hij een grapje maakte', denkt Steur.

Steur is trots op het record hooghouden en na afloop kreeg hij veel berichtjes. 'Mijn familie ook. Goed gedaan, super leuk gedaan, dat soort dingen', zegt de jeugdvoetballer, die in zijn vrije tijd al veel oefent met het hooghouden van de bal. Van tevoren was er een klein beetje spanning. 'Maar als je aan het hooghouden bent, let je alleen op de bal en heb je niet zoveel spanning.'

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

@sean_steur hield de bal afgelopen zondag 2245 keer hoog. In de spelerstunnel zei @mdeligt_ na afloop dat zijn record 48 keer was. Sean denkt dat De Ligt een grapje maakte. Was het een grapje, Matthijs? 😂😏⚽️👌🏼 #seansteur #hooghouden #deligt

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jeffreym
Knap hoor! Mijn record staat op 814. Vond dat al aardig wat, maar natuurlijk niks vergeleken met dit jochie :D.
0 0
afcas
mooi voor deze jongen dat hij zoveel aandacht krijgt, maar ik vraag me af waarom dit nu het geval is en waarom je eigenlijk nooit wat hoort over andere jochies die dezelfde getallen halen of zelfs hoger.
0 0
Redrum
Het vorige record stond op 1700, misschien daarom.
0 0
Lazell
Ik ben in mijn leven nog nooit boven de 15 gekomen :')
0 0
BennJii020
Erg knap.. ken dat jochie niet, maar stond toch met trots te klappen haha, mooi man
0 0
Ronaldinho020
Heel sterk van Matthijs hahah
0 0
El-Dorado
Concentratievermogen hoor! Respect
2 0