Lang: 'Mensen hebben een verkeerd beeld'

FinnDekker, 11-10-2018 om 16:30, 18025 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Noa Lang is blij om weer druk bezig te zijn met voetballen bij Ajax. De middenvelder annex aanvaller werd lang geteisterd door blessures en leek opnieuw voor een lange periode de lappenmand in te gaan. 'Gelukkig viel het allemaal mee en kwam ik met de schrik vrij', aldus Lang.

Na een flinke blessure aan zijn rug leek zijn knie hem dit keer in de steek te laten. De ernst viel echter mee. 'Ik kom misschien over als een nonchalante jongen, maar ik ben mentaal echt sterk. Anders kom ik niet zo snel terug. Ik denk dat veel mensen een verkeerd beeld van mij hebben, maar ik accepteer ieders mening. Ik kan alleen maar mijn best doen om hun ongelijk te bewijzen', spreekt Lang tegenover Ajax Life over zijn wilskracht.

'Bij welk team ik ook speel, ik probeer beslissend te zijn', vervolgt Lang, die bij Onder 19, Jong Ajax en het eerste minuten maakt. 'Ik moet zorgen dat ik de beste ben op het veld, zodat ze niet meer om mij heen kunnen en ik naar het eerste elftal ga. Waar ik ook speel, ik moet mezelf laten zien met goed spel en zorgen dat ik er klaar voor ben.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Verkeerd beeld.. tja als je meent als een halve Marokkaan te moeten praten en als Neres uit je ogen wilt kijken, daar waar je jaren geleden nog normaal keek en praatte, dan krijg je die shit zelf. Niemand houdt van wannabe's
2 -1
MrAFCA
Sommige zullen zeggen: Het gaat erom wat hij op het veld laat zien, maar ik ben het volledig met je eens! Voel totaal geen sympathie voor die jongen.
1 -1
KingRijkaardII
Pretty Fly, for a white guy
1 0
xDusanTadic
Als er ooit een WK zou worden gehouden voor 1kilometer arrogant kijken was hij de onbetwiste kampioen
1 -1
Godenzoon24
Stop met dat Marokkanen accentje en ga voetballen. Verder geen mening over hem als persoon en hoop ik dat het een grote voetballer word.
3 -1
BillSplate
Was anders bij Ajax tegen Luik gewoon een vette hamburger aan het opvreten in de rust.
1 -2
insectenverdelg
Wie weet is Michiel Kramer wel zijn grote voorbeeld....
0 0
Afca_126
het is net een mens
2 -1
Tscheu
Echte Ajacied. Welkom!!
1 0
Middenweg401
Hij kan z'n borst nat maken voor de meninkjes (nieuwe en traditionele media) die loskomen op het moment dat hij doorbreekt. Want ik voorspel dat het niet fraai zal zijn.
Noa heeft gewoon niet echt een knuffelbaar voorkomen. Ik hoop dat hij volwassen genoeg is om dat soort onzin van zich af te laten glijden en te beseffen dat je alleen een bepaald soort mensen hoort. Uiteindelijk zal men wel wennen.
3 -2
altijdwelwat
Prima speler met idd een goede mentaliteit , die ook hier met regelmaat enkel en alleen word beoordeeld op zijn accent en voorkomen. Misschien niet de ideale schoonzoon , maar het zou mooi zijn als hij zijn droom waar kan maken.
1 -1
Joseph
Nonchalant is niet het beeld waar ik meteen aan denk bij Noa Lang. Bij het beeld dat ik van hem heb, verbaas ik mij er over dat hij weet wat dat betekend..
3 -2
Optimist87
Betekent...
7 -1
Middenweg401
Haha.. pijnlijk.
1 -1
Ajacied0591
Hahaha eens
2 -1
ST
Toch grappig dat een Lasse Schöne beter Nederlands spreekt dan Noa Noëlle Lang.
9 -1
SjaakWolfs
Hij denkt dat hij de status van een soort enfant terrible heeft, terwijl de meeste mensen nog nooit van Noa Lang hebben gehoord. Iets meer bescheidenheid zou hem sieren.
2 -1
DeKenner
Mwa. De mensen die hem kennen (waarvan er veel op dit forum zitten) vinden hem al snel arrogant en ‘een lastig ventje’. Dus dat dat beeld van hem bestaat klopt wel. Ik ken zijn persoonlijkheid verder alleen van een aantal interviews. Daarin praatte hij als een Marokkaan, maar dat zal wel bij die leeftijd horen. Beetje stoer doen enz.

Los daarvan heeft hij op jonge leeftijd toch een dappere stap gemaakt door van Feyenoord naar Ajax te komen. Ik geloof wel dat hij er echt van droomt om in de Arena te mogen schitteren. En hij heeft af en toe ook best leuke acties en goals. Dus ik gun het hem wel. Als hij wat volwassener wordt, ook in zijn spel, dan kan het nog best wat worden.
6 -1
Maus1978
Uhm...beste Noa, niet lullig bedoeld maarre, ik denk dat 99% van Amsterdam überhaupt nog geen idee heeft wie je bent. Dus dat "verkeerde beeld" (geen idee wat dat zou moeten zijn dan) zal wel meevallen. Maar ik hoop van harte dat we allemaal een heel goed beeld van je mogen krijgen. Zet 'm op jongen!
6 -2
Jornnn
Wat hij zegt snijdt hout. Ik twijfel alleen of hij zijn woorden waar maakt. Hij heeft genoeg talent.
3 -1
M.Olsen
Sorry maar had lekker bij Vilhena in Rotterdam moeten blijven, is in niks een Ajacied. Alleen zijn hele looks al....
2 -11
afcas
optyfen.
1 0
Ajax#1900
Hoi Noa
0 -1
afcas
sterke opmerking man, je mammie zal trots op je zijn.
1 0
Ajax#1900
Haha gelijk happen ook echt
1 0
afcas
oei
0 0
Dazoo
Een ajacied ben je niet door je uiterlijk maar door je hart en door je karakter. Alles wat jij niet hebt, kortom.
2 0
Ronaldinho020
Hahah jij bepaalt dus hoe een Ajacied eruit moet zien? Grappig, wist niet dat "looks" er toe deden.. Volgens mij gaat het om je voeten laten spreken, en niet of je dom uit je ogen kijkt of een hoed op hebt.
Fijne avond
3 -1
tyzinho
Komt volgens mij uit Rotterdam, heeft Fey ingeruild voor Ajax, en heeft vaak genoeg gezegd dat hij met Ajax spullen bij Fey aankwam. Hoezo geen Ajacied?? Dat Vilhena een vriend van hem is zegt niks, maakte hem zelfs belachelijk toen Fey verloor van Trencin.
10 0
vijfennegentig
Wat zijn de looks dan die jij wilt zien???
1 0
chrisjuhhh
Misschien Cup DD
3 0