Tadic: 'Ajax en PSV winnen niet makkelijk'

NielsOpdam, 08-10-2018 om 11:15, 12009 views, Voetbal Primeur |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadic vindt dat er geen 'makkelijke wedstrijden' zijn in de Eredivisie, zo vertelt de Serviër in gesprek met Voetbal Primeur. Tadic vindt ook niet dat Ajax en PSV alle wedstrijden maar makkelijk winnen, zoals door velen gedacht wordt.

'Er zijn geen makkelijke wedstrijden', begint Tadic. 'Dat hebben we gezien tegen Heracles. We kunnen het alleen makkelijker maken voor onszelf. Als we constant aanvallen en druk zetten, winnen we wedstrijden.' Tadic denkt dan ook niet dat Ajax en PSV alle wedstrijden makkelijk winnen. 'PSV wint niet elke wedstrijd makkelijk, hè. Ze hebben twee keer in de laatste minuut gewonnen. Ik vind niet dat Ajax en PSV de wedstrijden makkelijk winnen.'

Over het spel van Ajax is Tadic ook zeer tevreden. 'Ik denk dat het leuk is om naar Ajax te kijken dit seizoen, we spelen goed voetbal. Dat komt doordat we goed van achteruit voetballen. We beginnen onze aanvallen bij de verdedigers en middenvelders. Vervolgens geven zij ons de kans om mooie dingen te laten zien. En de aanvallers zetten druk om het de verdedigers weer makkelijker te maken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
PSV heeft een trainer waar bij je niet gouw verzaakt, die eist elke week volop strijd.
Maar ook die gaan nog punten verliezen.
Wij hebben het traditie getrouw moeilijk uit bij PSV.
PSV bij Fyenoord
De laatste jaren heeft Ajax het thuis vaak makkelijk tegen PSV.
8 wedstrijden onderweg, er kan nog zoveel gebeuren.
0 0
AnsB
Ze hebben ook spelers die het karakter hebben om maar dóór te gaan, terwijl Ajax meer spelers heeft die - zeker als het makkelijk gaat of de tegenstander niet inspireert - ook sneller vervallen in laksheid, nonchalance en/of zich meer focussen op 'leuk spelen' i.p.v. dingen als concentratie, discipline, samenspel, doelgerichtheid e.d.

Het goede nieuws is evenwel dat Ajax al een paar harde lessen heeft gehad en wel leert van fouten.
0 0
AsensioWillemsen
Hoop dat PSV nog ergens punten laat liggen, maar zou echt niet weten tegen wie (los van Ajax)
0 -1
The
Er is, in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal, nog geen club geweest die kampioen is geworden zonser puntverlies. Ik zie het nog wel gebeuren.
1 0
Rujar
Precies zelfs 94/95 had Ajax omgerekend 21 punten laten liggen.
0 0
Redrum
Feyenoord uit, Heracles uit, Vitesse uit, VVV uit, Heerenveen en Willem 2 uit zijn wedstrijden waar het eventueel mis kan gaan voor ze. Verder is het hopen op een verrassing. Een wedstrijdje dat die bal er een keer niet in wil.
1 0
RaynoFischer
Hij heeft helemaal gelijk, als je elke wedstrijd gewoon met de juiste instelling speelt maak je je het makkelijk als je ook effectief bent, anders krijg je meer potjes zoals tegen Heracles en PSV was een totale offday....
Qua kwaliteit moet je gewoon van iedereen winnen ;)
2 0
Redrum
Als Ajax hun niveau blijft halen zullen ze zo goed als alles winnen. Helaas zal psv dit ook doen. Het kan zomaar zijn dat dit seizoen 90 punten nodig zijn om kampioen te worden. Ajax is duidelijk de best voetballende ploeg, maar psv is oer degelijk en heel effectief.
3 0
RaynoFischer
Het kutte is idd, als het bij hun dan een keer tegenzit, maken ze hem alsnog in de 94ste minuut...
Een beetje a la Twente 2010, toen wij eigenlijk ook beter waren met Suarez en Pantelic
1 0
Redrum
Ja die last-minute goals zijn heel vervelend en Twente had dit in hun kampioensjaar ook. Het valt allemaal precies goed voor ze dit jaar en vorig jaar ook al. Ik hoop echt dat al het geluk dat ze nu hebben ergens in de loop van dit seizoen ophoudt. Alleen in Europa hebben ze dat geluk niet en dan zijn ze direct kansloos.
1 0
Van Reenen
En als Pisvee wordt uitgeschakeld in Europa hebben ze maar een wedstrijd in de week!
0 0
PuurGeluk
Niet alleen de aanvallers laten mooie dingen zien. De Ligt gisteren met een paar mooie acties en om maar niet te spreken over Nico. Wat een held is dat zeg! Hopelijk weten ze zijn contract te verlengen!!
2 0