AD verwacht: Blind middenveld, Huntelaar spits

BVeenstra, 06-10-2018 om 09:45, 19582 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Klaas-Jan Huntelaar tegen AZ weer terugkeert in de basis van Ajax. Dit zou ten koste gaan van Donny van de Beek, die tegen de Alkmaarders weer op de bank begint.

Verder denkt het AD dat Daley Blind tegen AZ opnieuw op het middenveld speelt. Dat houdt direct in dat Max Wöber zijn basisplaats centraal in de defensie behoudt. Verder start André Onana uiteraard op doel en wordt de verdediging verder gevormd door Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt en Nico Tagliafico.

Naast Blind op het middenveld staat Lasse Schöne en de vier namen voorin zijn David Neres, Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Huntelaar. Het duel tussen Ajax en AZ begint zondagmiddag om 16.45 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana, Mazraoui, De Ligt, Wöber, Tagliafico, Schöne, Neres, Blind, Ziyech, Huntelaar, Tadic

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxwestland09
Az daar lig ik niet wakker van. Als we ons niveau halen speel je dat zo weg. Ik zal van de Beek laten starten ipv wober.
0 0
Jappindo
dolberg tegen vlaar aub
1 0
ajaxwestland09
Huntelaar kan ook geen verschil
0 0
tonny
blind op de bank en beek erin
3 -2
PJK54
Belangrijke graadmeter morgen gelijk spelen of verliezen is uit den boze dus nu moet de selectie bewijzen zich ook voor de wedstrijden in de eredivisie te kunnen opladen en, na 1 1/2 uur voetbal, met een positief resultaat van het veld te stappen.
Ik zie morgen wel wat het TH heeft bedacht als opstelling. ik neem aan dat, nav het spel van dinsdag, de trainer niet veel meer zal gaan schuiven in de opstelling.
2 0
ajaxwestland09
Die verliezen niet. AZ gaat altijd met knikkende knieën naar de johan Cruijff Arena. Zo bijzonder is AZ niet eens. Matige keeper. Slechte rechtsback. Trage verdediging en guusje til haha helemaal uit vorm. Voorin ook niet bijzonder. Als ze gewoon hun niveau halen spelen ze het zo weg
0 0
MSwertz92
AD.. Geef het nou gewoon een keer op, jullie laatste 638 opstellingen klopte alle 638 keer niet...
4 -1
ck69
Volgens mij klopten de laatste zoveel wel hoor..
0 0
ajaxfan83
Ben bang dat donny in de winter weg is .
2 -2
Sterspeler
Guido Albers heeft er volledig belang bij dat Donny vertrekt. Dan kan hij weer een bonus opstrijken. Niet alles geloven wat zaakwaarnemers roepen. Donny hoeft echt niet per direct weg en volgend seizoen komt er voldoende perspectief. Zolang Donny zich niet gek laat maken, blijft hij gewoon nog 1-2 seizoenen. Het enige waar ik me bij kan voorstellen waarom hij wil vertrekken, is Nouri. Wellicht wil hij hier weg om een hoofdstuk af te sluiten.
0 0
debarbaar
ergo, de premier league schaft de provisie voor zaakwaarnemers af, die kunnen dus niet meer twee keer uit de ruif vreten. Albers heeft er dus nog veel meer belang bij om 'm voor het nieuwe seizoen weg te werken. Maar met een contract tot 2022 is het wishful thinking om te stellen dat hij nu voor een stuk minder weg mag. Ik zou even blijven, de kans dat ten Hag voor het eind van het seizoen weg is, is fors. Kampioen worden kan weleens moeilijk worden dan gedacht.
0 0
insectenverdelg
Albers zal toch moeten doen want Donny wil. Maar t media offensief van afgelopen week is natuurlijk vooral een boodschap aan Ajxlax. Maar uiteindelijo moet Ajax wel instemmen met een verrek. Als ik hem was zou ik wat geduld hebben. volgend kaar speelt hij sowieso basis.
0 0
Jelephi
Lekker verhaal man.
0 0
Vierendertigste
hahaha
0 0
KingJames23
Om bij Chelsea in het 2e te voetballen. Het heeft toch helemaal geen nut voor hem om weg te gaan. Als je bij ajax niet in de basis staat komt hij ook niet bij de topclubs in de basis te staan.
1 0
KingJames23
Om bij Chelsea in het 2e te voetballen. Het heeft toch helemaal geen nut voor hem om weg te gaan. Als je bij ajax niet in de basis staat komt hij ook niet bij de topclubs in de basis te staan.
2 0
PJK54
Ik vraag me af of hij dat zelf wil of zijn zaakwaarnemer.
0 0
MSwertz92
Hoezo bang ? Ik vind dat hij best een basis plek kan veroveren met zijn kwaliteiten, maar hij gaat in tegenstelling meteen lopen janken om verder te kijken, dan liegt hij dat die uitspraak "uit ze verband is gerukt" om vervolgens nog geen week later te horen dat hij weg wil in de winter. Donny "Huilebalk" Van de Beek moet gewoon lekker gaan voetballen en ze bek houden of ook lekker optiefen.
6 -1
Redrum
Mee eens. Hij laat ook vrijwel niets zien als hij speelt jammer genoeg.
0 -2
Rmokum
Really?
0 0
ajaxfan83
tsja het ad dus ga er niet vanuit dat het ook zo is
0 0
oudzuid2
het krediet van Schone begint nu wel bizarre vormen aan te nemen...
3 -1
MisterAFCA
Het is het AD hè... Die hebben nog nooit de opstelling goed gehad.
2 -1
oudzuid2
haha da's waar ja. maar je kunt er donder op zeggen dat Schone sowieso speelt
1 -1
ST
Krankzinnig als je met Blind als CVM speelt hebt om dan Vd Beek op de bank te zetten i.p.v. Schone. Speel gewoon zo!

Onana
Mazraoui - De Ligt - Wober - Nico
Vd Beek - Blind - Ziyech
Neres - Dolberg - Tadic
5 -1
insectenverdelg
ten hag speelt met de punt naar voren. mede omdat de backs hoog staan. zolang hij dat systeem speelt ziet hij Donny als een 10 met diepgang. Keus is dus niet Donny of Lasse maar Klaas of Donny. Ik zpu overogens voor Donny ipv Klaas kiezen. Vlaar is veels te traag om Tadic in de spitse en Donny die er overheen komt te houden.
1 -2
trodat4030
Tja, t AD. Had Donny die laatste bal er wel in geschoten had het AD verwacht dat die in de basis zou starten. T wordt pas echt eng als t AD de ideale opstelling zou voorspellen, want het lijkt wel een sport bij Ajax om hun voorspellingen iig nooit uit te laten komen. En stiekum vind ik dat dan wel weer grappig..
3 -1
Antafca
mooie opstelling godzijdank geen eiting
2 -6
Web
Wij zullen het zien morgen
0 0
Ron403
Dit zou dan weer jammer zijn... iets te controlerend. Met een Blind kan je ideaal Donny en Tadic erbij zetten op het middenveld. Heb je een prima balans. Neres speelde (voor het eerst?) bizar goed op linksbuiten en dan kan je de spitspositie ivm Tadic anders invullen. We gaan het zien :)
4 0
Sterspeler
Eens. Ik hoop vooral dat deze wedstrijd van Neres geen moment van the hebt of the moment was. We hebben vaker mensen boven zichzelff uit zien stijgen tijdens topwedstijden (Ozbiliz tegen United, Boilesen tegen Barcelona). Wel ben ik van mening dat Neres erg veel talent heeft. Waarom Bosz Hem niet vaker opstelde ipv Traore destijds is mij nog steeds een raadsel.
0 0
Inhartennieren
Omdat Traoré destijds veel beter was.
0 0
ST
Eens
0 0