Mazraoui: 'Nu pakt het zelfs tegen Ribery goed uit'

BVeenstra, 04-10-2018 om 07:10, 4927 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Noussair Mazraoui merkt dat hij een steeds betere verdediger wordt. De twintigjarige rechtsback wist uit bij Bayern München te scoren en ook zijn eigen spel stemde hem tot tevredenheid, zo legt hij uit in De Telegraaf.

'We zijn dit seizoen in alle competities nu al vijftien duels onderweg', begint Mazraoui. 'En ik heb bijna elke keer negentig minuten op de rechtsbackpositie gespeeld. Daar leer ik veel van: verdedigen, keuzes maken en zien waar de ruimte ligt, bijvoorbeeld.'

In de eerste speelronde van dit seizoen ging Mazraoui nog in de fout bij de 0-1 van Heracles Almelo. Een typisch 'oh ja-momentje'. 'Ik verdedigde verkeerd en dacht daarna bij mezelf: Ik ben snel, dus waarom druk ik mijn tegenstanders niet naar de buitenkant? Als zij gaan rennen, ren ik wel mee en dan haal ik ze wel in. Dat doe ik nu. Dan zie je dat het zelfs tegen Ribery goed uitpakt. Dat geeft wel vertrouwen. En dat ik kan meevoetballen, is wel een pluspunt.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Oempaloempa
Rustig doogaan. Gaat prima.
0 0
Dubbelvla
wat gebeurt er als veltman weer fit is? lijkt relatief overbodig geworden. wat cv betreft, ben over wober doorgaans ook te spreken.
0 0
AlexIbarra
Veltman is reserve RB, kan soms basis als TH puur verdedigende kwaliteiten wil.
Daarnaast is hij ook backup voor De Ligt op de RCV positie.

Wöber en Blind zijn allebei links en hebben een sterke voorkeur voor LCV.
En wat mij betreft speelt Blind zelfs op het middenveld
0 0
Michels
De Ligt doorschuiven naar links en Veltman er naast. Als Wober beter blijkt te zijn, dan de Ligt met Wober. Liever niet meer als vleugelverdediger, maar als centrumverdediger verdient hij zeker nog een kans.
0 -1
altijdwelwat
Ribery loopt al 3 seizoenen op zijn laatste benen , vind het echt onbegrijpelijk dat hij nog steeds bij Bayern München speelt.
3 -2
ETM
Je kunt menen dat hij over zn top is, maar hij staat niet voor niets bij Bayern in de basis. Het is een topspeler, die nog geregeld een beslissende rol speelt. Dat Masraoui, toen hij los kwam, telkens een voorzet van deze man voorkwam is gewoon een opmerkelijk goede prestatie.
4 0