Kluivert draagt treffer op aan Nouri

BartVeenstra, 03-10-2018 om 10:35, 5491 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Justin Kluivert heeft dinsdagavond zijn eerste doelpunt in het shirt van AS Roma opgedragen aan Abdelhak Nouri. Na het scoren van de 4-0 tegen Viktoria Plzen liet Kluivert een AS Roma-shirt met de naam en het rugnummer van Nouri zien.

Kluivert speelde met Nouri in de jeugdopleiding van Ajax en ook speelden beide spelers kort samen in het eerste elftal van de Amsterdamse club. De aanvaller kon het dan ook niet laten om na het scoren van zijn doelpunt naar de zijkant van het veld te rennen en een Nouri-shirt voor de camera te laten zien.

'Abdelhak zit in mijn hart, ik wilde voor hem scoren', wordt de aanvaller geciteerd door Voetbal International. 'Dit was een speciale avond voor mij en dat ik geschiedenis heb kunnen schrijven in het shirt van Roma, doet me veel. Maar ik wil nog meer laten zien.'

AS Roma won het duel met Viktoria Plzen overigens met 5-0. De overige doelpunten werden gemaakt door Edin Dzeko (driemaal) en Cengiz Under.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAMM
Hij hoeft dit niet te doen. Bij Roma scoort hij er niet mee. Bij ons is ‘ie weg, letterlijk en figuurlijk. Dus ik twijfel er niet aan dat dit oprecht is. Mooi gebaar.
2 0
Ajax_026
Geschiedenis schrijven ?.... kerel een intikkertje uit de rebound en de 4 -0 maken hahaha.

Verder fijn dat Nouri zo gewaardeerd word
2 0
Whazzza
Tuurlijk is dit oprecht. Deze jongens kennen elkaar al heel erg lang. Hij heeft weinig belang meer bij de Ajax supporters, dus daar hoeft hij het niet voor te doen. Mooi gebaar dit. We missen Kluivert minimaal en hebben goed aan hem verdiend. Ik wens hem een mooie carriere toe.
7 0
Marcao
Nou ja, laat ik maar zeggen dat ik het een mooi gebaar vind. Maar als ik bedenk dat Nouri gisteren eigenlijk had moeten spelen tegen Bayern... dan krijg ik toch een brok in mijn keel :o/
1 0
Stroeve
Het logo kussen, dat gezwam over 'zolang ik hier voetbal verliezen we niet van PSV', hoe hij de supporters een rad voor ogen heeft gedraaid met de contractverlenging. Alles wat deze jongen doet, voelt nep.
7 -2
Gonzo
Hij was gisteren ook ineens katholiek, na het scoren maakte hij een kruisje. Inderdaad alles voor het uiterlijk vertoon, het staat wel goed.
1 -2
Jariiii
Kan iemand hier inschatten hoe oprecht dit is? Ik zeg niet dat het het niet is, maar ik hoor het graag van mensen met meer inside information.
0 -4
jaripettersson
Ik weet het niet. Hij heeft zich geen kei getoond in oprecht gedrag. Maar het is bij die jongen meer domheid denk ik. Een laagbegaafde knul, maar hij zal in dezen best oprecht zijn.
1 -2
RaynoFischer
Nouja, dit lijkt me wel gewoon oprecht...
Denk niet dat hij Appie zal gebruiken om een wit voetje te halen, vind Justin verder ook een over het paard getild mannetje maar hij was ook bevriend met Nouri
5 0