Hansen scoort tweemaal bij winst Oranje O17

ThijsZwagerman, 30-09-2018 om 16:45, 5041 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Oranje O17 heeft het EK-kwalificatieduel met Montenegro ruim gewonnen. De Nederlandse talenten waren met liefst 6-0 te sterk voor hun leeftijdsgenoten uit Montenegro. Ajacied Sontje Hansen scoorde tweemaal.

Namens Ajax behoorde naast Hansen ook Nereysho Kasanwirjo, Anass Salah-Eddine, Calvin Raatsie, Jaymillio Pinas en Brian Brobbey tot de selectie van coach Peter van der Veen. Waar Bobbey in het duel met Liechtenstein nog goed was voor twee doelpunten, zat de goalgetter tegen Montenegro de hele wedstrijd op de bank. Ook Raatsie en Pinas moesten genoegen nemen met een rol als wisselspeler.

Kasanwirjo, Salah-Eddine en Hansen begonnen namens Ajax wel in de basis. De laatstgenoemde Ajacied was met twee doelpunten erg belangrijk voor Oranje O17, dat uiteindelijk met liefst 6-0 won. 

Opstelling Nederland O17: Troost; Hoever (46' Van der Sloot), Kasanwirjo, Bogarde (59' Van der Zeeuw), Salah-Eddine (59' Velthuis); Proper (46' De Schutter), Van Ottele, Bannis; Braaf, Hansen, Taabouni.
Wissels Nederland O17: Raatsie, Brobbey, Van der Sloot, Velthuis, Van der Zeeuw, De Schutter, Pinas, Manhoef, Allouch.

Doelpunten:
1-0 Taabouni (14')
2-0 Braaf (17')
3-0 Bannis (24' pen.)
4-0 Hansen (31')
5-0 Hansen (66')
6-0 Bannis (72' pen.)

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WantAmsterdam
Mooi talent, gaat denk ik nog dit seizoen zijn debuut in jong maken, zeker als je ziet wat er momenteel in de aanval rondloopt,
Waar zien jullie hem het liefst?
Voelt zich zo te zien op ‘9’ het prettigst maar is voor een spits ook behoorlijk klein natuurlijk, Met zijn snelheid, wendbaarheid en techniek zou hij ook prima op de flank kunnnen
2 -1
sjaakahz94
Komt inderdaad fysiek nog wat tekort voor een plek in de punt, echter is hij zeer compleet. Aardige balbehandeling, redelijk snel, prima dribbel en goede basistechniek om te kunnen combineren. Heeft wapens die hij kan doorontwikkelen, maar vind bv een Hoogerwerf een groter talent.
2 -1
WantAmsterdam
Inderdaad, Hoogewerf is imo echt een toptalent, kwa potentie doet hij niet veel onder voor Ünüvar, maar Hansen kan natuurlijk ook heel ver komen
0 0