Schuurs: 'Hoop er richting volgend seizoen te staan'

JesseTH, 28-09-2018 om 20:20, 6245 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Perr Schuurs heeft vertrouwen in zijn toekomst bij Ajax en hoopt zich richting het volgende seizoen vast te melden bij de wedstrijdselectie van Ajax 1. Het talent krijgt het vertrouwen en de tijd in Amsterdam en weet dat hij zichzelf moet ontwikkelen.

'Je weet nooit hoe het met jezelf gaat, maar ik denk dat ze nu wel tevreden zijn', vertelt de verdediger als gast bij Inside Ajax. 'Ik moet mijn verbeterpunten aanpakken en vanuit daar hoop ik dat ik er richting volgend seizoen kan staan. Het gaat allemaal een tandje sneller en fysiek is het ook allemaal wat explosiever. Snelheid en wendbaarheid zijn mijn eerste verbeterpunten.'

Schuurs wordt gevraagd wanneer hij voor zijn gevoel geslaagd is bij Ajax en daarbij zet hij hoog in. 'Als ik een stap hogerop maak, naar een echte wereldclub zoals FC Barcelona of Real Madrid, dan ben ik wel geslaagd bij Ajax. Ik heb een lang contract en dat heb ik niet voor niets. Ik heb van de club het vertrouwen gekregen om de tijd te krijgen. Natuurlijk hoop ik wel zo snel mogelijk in het eerste te komen. Daar zal ik ook alles aan gaan doen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rood Gevaar
Dit seizoen veel de gym in om net zo'n lichaam als De Ligt te werken.
Heel veel kijken naar De Ligt zn wedstrijden en focussen in de wedstrijden van Jong om daar de grote man te worden die de defensie aanstuurt.
volgend seizoen klaar staan om De Ligt op te volgen
2 0
31xAjax
Schuurs heeft zoveel kwaliteit en talent dat ie volgend seizoen moeiteloos de Ligt vervangt, no doubt.....
5 0
altijdwelwat
Per Schuurs charmeoffensief vandaag ?? Keurige jongen zegt altijd precies wat de massa wil horen en dan ook nog in een schattig dialect. Ik ben nog geen seconde overtuigd , twijfel of hij een killersmentaliteit heeft en qua duelkracht moet er ook nog heel wat gebeuren.
0 -11
iammike
Zozo fijn weekend , of hou je niet van weekend?
0 0
swing
Altijd wel wat met jou
2 0
Dazoo
Man oh man oh man... wat moet het vreselijk zijn om jou te zijn! Sterkte!
3 0
ambtenaar
Wat een belachelijke comment, iemand beoordelen omdat hij keurig is en een dialect heeft. Prima aankoop, jonge gast met enorme groei mogelijkheid. Geef die jongen wat vertrouwen....niet voor niks dat hij in belangstelling stond van meerdere clubs.
6 0