Sierhuis: 'Winnende goal maken recht voor F-Side'

NielsOpdam, 21-09-2018 om 13:55, 6658 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kaj Sierhuis is erg blij met zijn contractverlenging. De spits tekende vrijdagmiddag bij tot medio 2021. Sierhuis speelde tot nu toe drie wedstrijden in het eerste van Ajax, al maakt de spits momenteel meer minuten in Jong Ajax. Hij gaat er alles aan doen om langzaam uit te groeien tot basisspeler in het eerste, zo vertelt hij op de website van Ajax.

'Ik ben heel trots dat ik mijn tweede contract teken. Het is een blijk van vertrouwen en een extra kans om de doelen te bereiken die ik heb.', begint Sierhuis. De 20-jarige spits, die vorig seizoen kampioen werd met Jong Ajax, wil nu snel de stap naar het eerste maken. 'Ik zit nu tussen Jong Ajax en Ajax 1. Nu moet ik meer gaan spelen in het eerste, langzaam uitgroeien tot basisspeler.'

Naast het eerste halen heeft de spits ook nog andere doelen. 'Scoren in Ajax 1, kampioen worden met Ajax 1 natuurlijk. Scoren in de Johan Cruijff ArenA, de winnende goal maken recht voor de F-Side: dat zijn de dromen van een spits.' Wat hij zijn mooiste goal vindt? 'De goal in de Youth League tegen Breidablik. Dat was mijn mooiste: een artistiek kunstje.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxgek1980
Heerlijk, dit is mijn droomclub, niet reppen over andere dingen als alleen Ajax. Ik mag hem wel en hoop ook dat hij slaagt zijn doelen te halen. Hoge gunfactor heeft hij door zijn inzet en nuchterheid!
1 0
BobHaarms86
Hij rept met geen woord over het buitenland of zijn "favoriete club". Ajax is zijn club en al zijn dromen gaan over Ajax en alles wat er bij hoort. Een speler naar m'n hart! Laat het ze zien Kaj.
13 0
Kilum
Klopt helemaal maar, het scheelt natuurlijk wel dat er ook nog niet naar gevraagd wordt bij hem. 3 goede wedstrijden spelen in Ajax 1 en het hele journaille gaat hem meteen weer het land uit praten.
1 0
BobHaarms86
Dat is zeker waar, maar toch hoor je vaak jeugdspelers al over 'uiteindelijk wil ik naar Barca' bijvoorbeeld. Dan is dit een verademing om te lezen :)
1 0