Van Rhijn vol verwachting: 'Magische avonden'

BartVeenstra, 19-09-2018 om 11:05, 5977 views, Voetbal Primeur |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Ricardo van Rhijn, tegenwoordig verdediger bij AZ, heeft veel zin in het nieuwe Champions League-avontuur van Ajax. De Amsterdammers beginnen woensdagavond met een thuisduel met AEK Athene en de ex-Ajacied denkt dat het ouderwets genieten wordt.

'Ik ga lekker op de bank voetbal kijken. Ik kijk daar echt naar uit, ja', zegt hij in gesprek met Voetbal Primeur. 'Ik weet hoe het is om met Ajax Champions League te spelen. Dat zijn magische avonden', vertelt de Leidenaar, die niet heel veel spelers van Ajax nog spreekt. Wel is er contact met Joël Veltman en nog een tweetal spelers. 'Met Daley Blind en Lasse Schöne app ik af en toe nog een berichtje heen en weer. Zij kunnen deze week nog wel een succeswensje verwachten via app.'

Wat betreft de poule met AEK Athene, Bayern München en Benfica ziet Van Rhijn 'zeker' kansen voor Ajax. 'Natuurlijk is Bayern München op papier wel de nummer een van de poule. Maar er liggen voor Ajax denk ik genoeg kansen om achter Bayern tweede te worden in de poule. Ze zijn zéker niet kansloos. Wat mij betreft gaat Ajax gewoon door als nummer twee in de poule. Laten we het in ieder geval hopen.'

De wedstrijd tussen Ajax en AEK Athene begint woensdagavond om 18.55 uur. Het duel is tevens te volgen in ons livetopic.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ardoe
Ook een ekte! Mooi dat ie Ajax nog een warm hart toedraagt.
2 0
@Maar7en
Leuk om te lezen dat hij nog zo vol is van Ajax. Speelt leuk bij Az overigens en laat m.i. zien dat hij zich niet te groot voelt voor een club maar puur geniet van voetballen.
3 0
JanTa
Al speel je bij alle clubs in de wereld, eens een Ajacied altijd een Ajacied.
3 0